16 °

max 20 ° / min 16 °

Petak

04.10.

20° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

19° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

20° / 13°

Utorak

08.10.

21° / 14°

Srijeda

09.10.

20° / 16°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ministar odbrane zabranio načelniku GŠ aktivnosti u inostranstvu

Politika

Comments 15

Ministar odbrane zabranio načelniku GŠ aktivnosti u inostranstvu

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Prema pouzdanim saznanjima Antene M, ministar odbrane Dragan Krapović zabranio je načelniku Generalštaba Vojske CG Zoranu Lazareviću sve aktivnosti u inostranstvu! Uz obrazloženje da više nema kredibilitet da predstavlja Vojsku Crne Gore!

Ministar Krapović nije odobrio mjesečni plan rada Generalštaba, a odobrenje je uslovio izbacivanjem iz plana svih aktivnosti generala Lazarevića u inostranstvu, saznaje naš portal. Generalu Lazareviću ministar odbrane usmeno je saopštio da je izgubio kredibilitet da predstavlja VCG u inostranstvu. Krapović je odbio zahtjev Lazarevića da mu tu odluku dostavi u pisanoj formi, tvrdi naš izvor.

Nekoliko dana nakon toga razgovora, general Lazarević dostavio je inovirani Mjesečni plan rada iz kojega je izbacio sve svoje aktivnosti u inostranstvu. Navodno, učinio je to da ne bi trpjele ostale aktivnosti Vojske van granica Crne Gore.

Inovirani plan ministar Krapović je odobrio, a general Lazarević mu je saopštio da će o novonastaloj situacuiji obavijestiti Jakova Milatovića, koji je po funkkciji i predsjednika Savjeta za odbranu i bezbjednost.

Iz više izvora Anteni M potvrđeno je da je dopis načelnika GŠ VCG stigao u Kabinet predsjednika Crne Gore.

Faktička zabrana generalu Zoranu Lazareviću da predstavlja Crnu Goru u inostranstvu nastavak je rata koji protiv njega već mjesecima vodi ministar odbrane Dragan Krapović, u saradnji sa članovima SOB Milojkom Spajićem i Andrijom Mandićem, s ciljem da na čelo Vojske Crne Gore dovedu svoga favorita, pukovnika Miodraga Vuksanovića.

Komentari (15)

POŠALJI KOMENTAR

Kontraš_007

@Dragan PV to sam ja davno rekao, još odmah posle 2006 je trebalo posao završiti do kraja što se crkve tiče. Trebalo je Ristu reći "od danas postoji samo CPC i tačka. Ukoliko ti se ne sviđa putuj s bogom igumane i ne misli na manastir. Ali nije se moglo od Mila, Sveta, Filipa, Duška...

kanarinac

Ovoga ministra treba što prije smijeniti. Toliko je brljotina napravio Vojsci u kojoj pravi pometnju i podjele. Niti je služio Vojsku, niti zna što o njoj. Nije slučajno što ovo radi. Smjena.

Budvanska trafika

Kada nema mački i miševi kolo vode, na sceni je čišćenje bezbjedonosnog sektora od Crnogoraca i to je očigledna namjera SNS ministara u Vladi Crne Gore. Sada je jasno da nakon Covida 19, DemoNkrate su najveće zlo koje je zadesilo Crnu Goru.