16 °

max 20 ° / min 16 °

Petak

04.10.

20° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

19° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

20° / 13°

Utorak

08.10.

21° / 14°

Srijeda

09.10.

20° / 16°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zirojević: Knežević da objasni svoju izjavu koalicionim partnerima, nešto ne štima u raštimovanom orkestru

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević

Politika

Comments 2

Zirojević: Knežević da objasni svoju izjavu koalicionim partnerima, nešto ne štima u raštimovanom orkestru

Autor: Antena M

  • Viber

Milan Knežević bi izjavu da Crna Gora neće postati članica EU prije 2030. trebalo da objasni svojim koalicionim partnerima, s obzirom na to da smo od premijera i ministarke evropskih poslova dobijali druga obećanja, kazao je u razgovoru za Antenu M poslanik SD u Skupštini Crne Gore Nikola Zirojević.

On dodaje da je očigledno da, kako kaže, nešto ne štima u već raštimovanom orkestru.

Zirojević komentariše i poruku Kneževića da bi volio da Crna Gora u EU uđe zajedno sa Srbijom.

"Imajući u vidu i dosadašnji rad kolege Kneževića i njegovu političku i ideološku orijentaciju, da on zapravo navija da Crna Gora u EU ne uđe nikada ili da bi u konačnom, ako do toga dođe, kolege Knežević najviše volio da Crna Gora uđe u EU kao srpska pokrajina. Moram zaista reći da koliko god trajala ova Vlada ili ne, da će to ostati pusta želja gospodina Kneževića, jer Crna Gora više nikada neće biti dio Srbije, a i uvjeren sam da će odmah nakon vanrednih parlamentarnih izbora koje očekujemo, Crna Gora dobiti odgovornu, ozbiljnu, funkcionalnu Vladu koja će zaista biti angažovana na njenom evropskom putu, ne samo deklarativno već i suštinski", kaže Zirojević.

Sa Zirojevićem smo razgovarali i o izborima u Podgorici.

Govoreći o izjavi lidera DNP-a da u Jakovu Milatoviću vide koalicionog partnera kao i da će razgovarati sa odbornicima GP URA, Zirojević kaže:

"Ja sam zapravo pretraživao internet da pronađem onu njegovu prethodnu izjavu kada je gospodina Milatovića okarakterisao kao marionetu stranih ambasada i nekoga ko radi po diktatu britanske ambasadorke i onda sam tražio da vidim da li se tada kolega Knežević, kad je to kazao zakleo u Ostrog, pošto obično kad se zakune u Ostrog, kolega Knežević laže, međutim nije sam našao", navodi poslanik SD-a i dodaje:  

"Shvatio sam da se radi o želji za foteljama i da imamo posla sa ljudima koji su za par funkcija, formiranje vlasti, nekolike fotelje, spremni da pogaze i sopstvene riječi. Tako da je sada gospodinu Kneževiću, predsjednik Milatović, odjednom poželjan partner, to nije bio kada su očekivali malo drugačije brojeve", smatra Zirojević.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Goran

Gospodine Zirojevicu ! Crna Gora nije nikad bola dio Srbije. Pitanje je da li je ovo slucajna greska ?

Hisen Babajic

TAKO JE,PIPUNU I SLICNIMA TREBA ODGOVORIT ODMAH NA SVAKU NJIHOVU IZJAVU KOJA NIJE U SKLADU ZA EVROPSKIM PUTEM NEZAVISNE CG!