12 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

14.10.

22° / 12°

Utorak

15.10.

23° / 15°

Srijeda

16.10.

23° / 15°

Četvrtak

17.10.

19° / 17°

Petak

18.10.

20° / 17°

Subota

19.10.

17° / 15°

Nedjelja

20.10.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šabović: Ćarapićeva objašnjenja i zloupotreba službenog vozila zaslužuju osudu javnosti

Politika

Comments 0

Šabović: Ćarapićeva objašnjenja i zloupotreba službenog vozila zaslužuju osudu javnosti

Autor: Antena M

  • Viber

"Funkcioner PES-a Vasilije Čarapić kaže da je službeno vozilo koristio ‘’samo dva minuta’’ i u nastavku sam sebi protumačio da nije bilo zloupotrebe. Ne znam šta je gore, Čarapićev infantilni stav da službenim vozilom ima pravo da prenosi anatomski dušek ako je vremenski interval upotrebe vozila do dva minuta ili to što je konstatovao da u njegovim radnjama nema zloupotrebe", saopštio je član Glavnog odbora SDP-a, Mirza Šabović.

Ocjenjuje da neko ko daje ovakve izjave nakon što je očigledno izvršio upotrebu službenog vozila u privatne svrhe zaslužuje posebnu osudu javnosti.

"Čarapićeva dvo-minutna percepcija događaja nije dostojna jednog narodnog predstavnika u visokom domu. Dok mu iz gepeka službenog vozila viri anatomski dušek koji pri tome nije ni propisno ni bezbjedno smješten, on javnost zamajava sa mapama i računima za gorivo. Vjerujem da kada je Mijo Lekić vidio danas ovo pomislio je ‘’ko je ovdje pijan’’?", navodi Šabović.

Dodaje da smatra da bi Andrija Mandić kao predsjednik skupštine Crne Gore "trebao mladog Čarapića da registruje kao Uber vozača parlamentarne većine, jer momak je odličan, za dva minuta stiže do željene destinacije, a može mu uzgred dizajnirati i jedan logo recimo anatomski dušek na četiri točka sa zastavicom EU".

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR