14 °

max 22 ° / min 14 °

Četvrtak

17.10.

22° / 14°

Petak

18.10.

20° / 16°

Subota

19.10.

19° / 15°

Nedjelja

20.10.

16° / 13°

Ponedjeljak

21.10.

20° / 11°

Utorak

22.10.

19° / 11°

Srijeda

23.10.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević: Subjekti ponikli iz 30. avgusta da učine sve da se DPS ne vrati na vlast

Izvor: DNP

Politika

Comments 4

Knežević: Subjekti ponikli iz 30. avgusta da učine sve da se DPS ne vrati na vlast

Autor: Antena M

  • Viber

U Beranama je sinoć održana sjednica Koordinacionog odbora Demokratske narodne partije.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, kao i potpredsjednici DNP-a potpredsjednik Vlade Crne Gore Milun Zogović i minstarka saobraćaja Maja Vukićević.

Na sjednici je, kako je saopšteno iz partije, razmatrana politička situacija u Beranama sa posebnim aspektom na predstojeće vanredne lokalne izbore.

“Nadam se da će subjekti koji su ponikli iz 30. avgusta učiniti sve da se DPS ne vrati na vlast bilo gdje u Crnoj Gori. To je naša obaveza i mi smo spremni da se borimo svim demokratskim sredstvima protiv povratka DPS-a, i što se Berana tiče nemam nikakvu dilemu da DPS neće biti u prilici da se vrati na vlast“, istakao je Knežević.

Zogović je saopštio da ga raduje kooptiranje novih članova u koordinacioni odbor i da će DNP-e kao i do sada biti konstruktivan partner u Beranama.

Vukićević je navela da DNP nije odgovorn za situaciju zbog koje su zakazani vandredni lokalni izbori i potvrdila da će se odazvati pozivu lokalne samouprave i uskoro posjetiti Berane.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Pipun se potpuno pogubio u služenju AV i njegovoj ratnohuškačkoj,šovinističkoj,asimilatorskoj politici u odnosu na Crnu Goru i region! Po njemu izbori i nijesu potrebni ,jer bez obzira na rezultat on bi da određuje ko može,a ko ne biti vlast!Demokratski nema što,ali snila baba što joj milo bilo!

Nena

Ko jos sluša ovog nazadnog političara. Još ga ne čuh da govori o budućnosti zemlje. Samo govori o prošlim vremenima i mrzi sve što je gradjansko

lovcen

Pipune tvoje puste zelje nikada nece bit stvarnost!!! DPS je vjecan isto tako kao sto je i Crna Gora vjecna!!! Zato sto je Crna Gora=DPS, a DPS=Crna Gora, i bas zato su oboje vjecni!!!