21 °

max 21 ° / min 14 °

Ponedjeljak

21.10.

21° / 14°

Utorak

22.10.

21° / 14°

Srijeda

23.10.

23° / 13°

Četvrtak

24.10.

21° / 12°

Petak

25.10.

20° / 14°

Subota

26.10.

21° / 15°

Nedjelja

27.10.

20° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić: Ukoliko vlast predloži izmjene Zakona o državljanstvu, suverenističke partije da napuste Skupštinu

Politika

Comments 2

Adžić: Ukoliko vlast predloži izmjene Zakona o državljanstvu, suverenističke partije da napuste Skupštinu

Autor: Antena M

  • Viber

Ukoliko ova postojeć vlast predloži izmjene Zakona o crnogorskom državljanstvu i predloži zaključivanje Ugovora sa Srbijom o "dvojnom državljanstvu", smatramo da suverenističke partije trebaju da napuste u tom slučaju Skupštinu Crne Gore i da zajedno svi suverenisti spriječe stalnim protestima ispred Skupštine Crne Gore usvajanje tih subverzivnih akata, piše u saopštenju predsjednika Crnogorske evropske partije Novaka Adžića.

Kako navodi isti stav imaju i u slučaju da se dese "antiustavne promjene Ustava Crne Gore".

"U tom slučaju neophodna je borba legalna i legitimna po svaku cijenu da se speiječi uništenje Crne Gore i da se ovim planiranim veleizdajničkim namjerama bespravno pokušaju poništiti rezultati referenduma o obnovi državne nezavisnosti Crne Gore. Na to ne možemo i ne smijemo pristati. Branimo zajedno Ustav Crne Gore i zakone i ne dopustimo našim stalnim legalnim protestima, bez uzmaka, mi svi skupa, da nam otmu državu i slobodu i da asimiluju crnogorsku naciju i ponište građansku Crnu Goru. Ne damo Te Crna Goro", piše u saopštenju Adžića.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin-Miogost

Jedino ,ako nas nema ,i zbog ličnog konformizma nećemo da ce borima za slobodu , dostojanstvo , čast ,i nezavisnost. Kome ne smeta da bude potčinjen ,pristati će ,oni drugi ne .

Milan

Budimo realni, oni su vlast i ako budu htjeli da usvoje to, oni ce to i sprovesti. Mi mozemo protestovati, ali to ih nece sprijeciti! Cak i da se okupimo ispred Skupstine, mislite li stvarno da ce zbog toga, odustati od toga, ne, nego će policija demonstrante skloniti sa ulaza Skupštine!