11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brajović-Trpkoski: Važna stabilizacija prilika u regionu

Politika

Comments 0

Brajović-Trpkoski: Važna stabilizacija prilika u regionu

Autor: Bojana Komnenić

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović razgovarao je danas sa novoimenovanim ambasadorom Makedonije u Crnoj Gori MihajlomTrpkoskim, kojem je poželio puno uspjeha u obavljanju diplomatske misije.

Tradicionalno prijateljstvo koje se temelji na bliskosti građana dvije zemlje treba kontinuirano snažiti putem unaprjeđenja saradnje u oblastima od zajedničkog interesa i jačanjem ekonomskih veza, a čemu podsticaj treba da pruži dalja konkretizacija saradnje zakonodavnih vlasti – zajednički su ocjenili sagovornici.

"Crna Gora, kao najmlađa članica NATO i država koja je najbliža članstvu u EU, snažno podržava sve države regiona koje žele da postanu članice tih saveza i spremna je da pruži svu neophodnu podršku i pomoć u smislu prenošenja svojih iskustava", kazao je Brajović.

On je naglasio važnost stabilizacije prilika u regionu i državama pojedinačno, u cilju ubrzavanja procesa integracije u Evropsku uniju.

Ambasador Trpkoski je istakao da funckiju ambasadora svoje zemlje u Crnoj Gori doživljava kao privilegiju i zadovoljstvo, kao i da će svoj mandat u značajnom dijelu posvetiti unaprjeđenju ekonomskih veza i saradnje između dvije prijateljske zemlje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR