19 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Šta god Demokrate kažu za nas, to je kompliment u odnosu na to šta o njima govore njihovi sadašnji i bivši koalicioni partneri

Izvor: DPS

Lokalni izbori 2024

Comments 1

DPS: Šta god Demokrate kažu za nas, to je kompliment u odnosu na to šta o njima govore njihovi sadašnji i bivši koalicioni partneri

Autor: Antena M

  • Viber

Šta god Demokrate napisale o Demokratskoj partiji socijalista (DPS), to se komplimentom može zvati u odnosu na ono što su o ovim moralnim i političkim gromadama, izgovorili njihovi bivši i trenutni koalicioni partneri, navodi se u saopštenju DPS-a.

Tako je Demokratski front, kako su kazali, za Demokrate govorio da su “najveći prevaranti i lažovi”.

"Ura im je poručila da su korumpirani, PES ih ponizio u procesu izbora direktora policije, a Demokrate im zaprijetile da će vidjeti šta ih čeka poslije IBAR-a. Onda se zatresla gora, a rodio se brak između PES-a i Demokrata. Tako to Demokrate rade, kada treba da spašavaju što se spasiti može, a to je rejting koji gotovo ne postoji", naveli su iz DPS-a.

Sa broda koji tone svi odlaze, pa ne, smatraju u DPS, čudi što “DCG ovih dana napušta jedan po jedan funkcioner”.

"A među njima i nosilac liste sa nedavno održanih izbora u Budvi. A kako i ne bi kad je Demolirana stranka Crne Gore (DCG) uz sve fotelje, funkcionerska mjesta, mahinacije, korupciju, nezakonito zapošljavanje, od 93 odbornička mjesta na lokalnim izborima održanim u Budvi, Andrijevici i Gusinju, uspjela da osvoji svega osam , što je jedna trinaestina ukupnog broja. Vrhunac komedije je kad ih građanin vidi kako sinoć frenetično tapšu zajedno sa njihovim liderom Bečićem zbog osvojenog jednog mandata u Gusinju", dodaju iz DPS.

I na kraju poručuju Demokratama da, kako kažu, “nećemo nikad sa njima biti tako brutalni, kao što su to bili njihovi koalicioni partneri”.

"Nećemo ih nazivati korumpiranim lažovima, bezličnom strankom i varalicama, samo ćemo im poručiti da će veoma brzo postati i formalni politički marginalci, suštinski već jesu, a to je logična etapa koja slijedi kad se budu odvojili od fotelja, odmah nakon podgoričkih izbora. Onda će na miru moći da se posvete konzumiranju jagnjetine, popeka, durmitorskog steka i svega onoga što je Državna revizorska institucija pronašla da su pojeli za samo jedan mjesec, i to na račun Cedisa, kojeg su uništili", stoji u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Hisen Babajic

Sto se raspravljate sa njima? pa oni nemaju ni vjetu ni naciju,ustvari imaju,fotelje i pare,oni su kao vjetrokaz!