16 °

max 20 ° / min 15 °

Četvrtak

19.09.

20° / 15°

Petak

20.09.

24° / 15°

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

24° / 15°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

24° / 16°

Srijeda

25.09.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Eraković: Nermin je kao ljekar uvijek radio dok ne riješi svačiji problem, tako će raditi i kao gradonačelnik

Izvor: DPS

Lokalni izbori 2024

Comments 0

Eraković: Nermin je kao ljekar uvijek radio dok ne riješi svačiji problem, tako će raditi i kao gradonačelnik

Autor: Antena M

  • Viber

Na održanoj tribini u MZ Tološi govorili su potpredsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore, dr Jevto Eraković i nosilac liste “I riječju i djelom!”, dr Nermin Abdić.

Uvodnu riječ na tribini povodom lokalnih izbora u Podgorici imao je potpredsjednik partije, Eraković koji je prisutnim sugrađanima prenio lično iskustvo koje ima sa dr Nerminom Adbićem.

“Nermin je moj prije svega prijatelj pa tek onda kolega u struci i partijski drug. Ono što vam mogu reći iz ličnog iskustva – on je čovjek koji nikada nije imao radno vrijeme već je uvijek radio koliko god je potrebno dok ne riješi svačiji problem. Siguran sam da će tako raditi i kao gradonačelnik i da je on domaćin kakvog Podgorica zaslužuje.”

U toku govora Eraković je istakao da vjeruje da će dr Nermin Abdić, kao budući gradonačelnik, nastaviti onamo gdje su prethodne uprave Demokratske partije socijalista stale i podsjetio na najznačajnija dostignuća koje su gradske uprave predvođene DPS-om od 2000. godine do 2022. ostvarile.

“Podsjećam da je pod upravom koju je vodio DPS u Podgorici napravljen most Milenijum, jugozapadna zaobilaznica, bulevar prema Zeti, Zlatici, Donjoj Gorici i stotinu kilometara drugih puteva kroz Glavni grad. Samo u mandatu prethodne uprave realizovano je 150 miliona investicija, a Podgorica je od početka 2000. do 2022. godine postala moderan, savremen i evropski grad. Zaustavili smo se na tom putu razvoja i sada moramo nastaviti dalje! Siguran sam da je Nermin pravi izbor i da će kao gradonačelnik vratiti Podgorici onaj šmek i prepoznatljivost koju je oduvijek imala”, zaključio je Eraković.

Nosilac liste “I riječju i djelom!”, dr Nermin Abdić kazao je da je krajnje vrijeme da se Podgorica vrati razvoju. On je poručio Tološanima da će ovaj dio grada nakon 29. septembra konačno dobiti svi neophodnu infrastrukturu koju zaslužuje, kao jedno od najbrže rastućih podgoričkih naselja. Realizacijom projekta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Tološi će konačno biti priključeni na sistem fekalne kanalizacije, čime će se riješiti jedan od najvećih problema ovog naselja.

Abdić je obećao građanima Tološa da će partnerski doći i do najoptimalnijeg rješenja kada je u pitanju pokrivenost ovog naselja javnim prevozom. On je podsjetio Tološane na to da su gradske uprave na čijem čelu su predstavnici Demokratske partije socijalista uvijek radile sve kako bi ispunili zahtjeve građana, za šta je možda i najbolji primjer izgradnja objekta osnovne škole u njihovom naselju čiju donaciju je upravo obezbijedio Glavni grad od strane jedne društveno odgovorne kompanije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR