25 °

max 25 ° / min 17 °

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

25° / 18°

Nedjelja

29.09.

21° / 12°

Ponedjeljak

30.09.

20° / 9°

Utorak

01.10.

19° / 10°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mihael Ludvig, gradonačelnik Beča podržao dr Nermina Abdića uoči izbora u nedjelju

Lokalni izbori 2024

Tag Video
Comments 1

Mihael Ludvig, gradonačelnik Beča podržao dr Nermina Abdića uoči izbora u nedjelju

Autor: Antena M

  • Viber

Mihael Ludvig, gradonačelnik Beča, podržao je nosioca liste i kandidata za gradonačelnika DPS dr Nermina Abdića uoči podgoričkih izbora u nedjelju.

Njegovu poruku pročitajte u nastavku:

"Dobar dan, moje ime je Mihael Ludvig, i ja sam guverner i gradonačelnik Beča. Trenutno smo ovdje u Gradskoj kući Beča. Zadovoljstvo mi je što mogu podržati drNermina Abdića u njegovoj kandidaturi za gradonačelnika Podgorice.

A zašto je ovo važno? Zato što se glavne evropske opštine suočavaju sa mnogim zajedničkim izazovima. Ključno je imati odgovorne lidere koji se bave ključnim budućim pitanjima, uključujući ekonomiju, tržište rada i socijalnu pravdu. Podjednako važne su teme koje se pojavljuju kao što su digitalizacija, vještačka inteligencija i napori u borbi protiv klimatskih promjena.

I mi u Austriji ćemo imati svoje nacionalne parlamentarne izbore 29. septembra. Tako da razumijem koliko izborna kampanja može biti zahtjevna – ne samo za kandidate već i za širu javnost. To obično znači mnogo pokreta i diskusije.

Uvjeren sam da će izbori u Podgorici imati pozitivan ishod, a Demokratskoj partiji socijalista želim uspjeh. Jaka socijaldemokratska porodica je od suštinskog značaja za ujedinjenu Evropu, jer je ključna za oblikovanje pozitivne budućnosti za ljude našeg kontinenta.

Imajući to na umu, radujem se plodonosnoj saradnji i želim vam najbolje prijateljstvo i uspjeh. Srećno!"

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Je li ovaj konsultovao Demokrate! Zna li on, što oni misle i govore o DPS! Očekujem da se oglase... Austrija i Beč bi morali malo da se raspitaju, nije to preko svijeta!