7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte: Cetinje, Žabljak, Kotor, Perast u novoj epizodi "Top Gear"

Auto

Tag Video
Comments 0

Pogledajte: Cetinje, Žabljak, Kotor, Perast u novoj epizodi "Top Gear"

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Sedma epizoda nove sezone popularne emisije “Top Gear France“, u kojoj se vide kadrovi snimljeni u Crnoj Gori, emitovana je na francuskoj televiziji RMC.

U poznatoj emisiji o automobilima prikazani su kadrovi snimani na Cetinju i Rijeci Crnojevića, Žabljaku, Kotoru i Perastu. Voditelji emisije, Toni i Brus, su u Crnoj Gori testirali automobil Lamborghini SUV. Kako su naveli, crnogorski putevi koji su vijugavi, planinski oduzimaju dah, a put Lovćen-Kotor (Kotorske serpentine) su nazvali jednim od najpoznatijih na svijetu. Crnu Goru opisuju kao zemlju velikih patriota, sa prelijepom prirodom.

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, ekipa legendarne emisije produkcijske kuće BBC boravila je u Crnoj Gori u junu prethodne godine kada su i snimili emisiju o automobilizmu za njihov šesti serijal. Emisija “Top Gear France“, koja je jako popularna i uspješna na francuskoj televiziji, bilježi milionsku gledanost, što će za Crnu Goru u promotivnom smislu imati neprocjenjiv značaj. Posjetu su podržale lokalne turističke organizacije Cetinja i Kotora kao i JP Nacionalni parkovi Crne Gore.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR