21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PSŽ zadaje Barsi udarac

Izvor: EPA-EFE

Fudbal

Comments 4

PSŽ zadaje Barsi udarac

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbalski klub Barselona ne može da ulazi u licitiranje sa Pari Sen Žermenom, već samo da se uzda u želju igrača.

Niko Vilijams je na prekretnici karijere i trenutno je uključio sva četiri žmigavca na raskrsnici i bira da li da skrene desno ka Barseloni ili da iz Baskije ode na sJever u Pariz.

Barselona ga vrbuje na sve načine, Lamin Jamal, Pedri, Fermin Lopez su mu najbliži prijatelji u reprezentaciji i čak i javno govore da ga žele u svom klubu. Barsa je spremila 58 miliona eura da aktivira njegovu izlaznu klauzulu, ali onda se umiješao - PSŽ.

Katalonski mediji danas pišu da PSŽ nudi ne samo jaču platu igraču, već da je spreman da plati Bilbau veću svotu novca od pomenute sume od 58 miliona eura. Jasno je da Barselona nikako ne može da parira, ona i ovako teško posluje u svojim finansijskim okvirima, tako da joj sada ostaje da se uzda u želju Nika da ostane u Španiji i da bude saigrač sa svojim prijateljima i postane prva zvijezda ekipe.

Luis Enrike je lično zvao Vilijamsa, i više je nego očigledno da je on idealan zamjenik za Kilijana Embapea i igra na istoj poziciji i ima slične karakteristike.

PSŽ kao i uvijek čini sve da zagorča život Barseloni, 2017. im je uspjelo sa klauzulom za Nejmara, ali je Barsa 2019. izašla kao pobjednik u trci za potpis Frenkija de Jonga.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Nikac od Rovinja

Sanset je na pocetku, vrijedi preko 70 mil€ a potpisao je ugovor praktično do kraja karijere. Isto je uradio Injaki, Nikov stariji brat. Muniain i De Markos cijelu karijeru su u klubu a zvali su ih i Barsa i Real. Hocu reci da Uriarte nece ni primiti na razgovor predstavnike Barse ili PSG a kamo li pokusati da dobije vise od 58 mil €. U tome je sličnost između Atletik Bilbaa i Antene M-:)

Nikac od Rovinja

Mozda ce Niko otici, ali sigurno Bilbao o tome nece htjeti da razgovara sa bilo kojim klubom. Ako igrač želi da ide, klub ce ga pustiti jer su se tako dogovorili proljetos. Atletik je poseban po svemu pa i po tome što "ne prodaje svoju đecu". Unai Simon ima ugovor bez otkupne klauzule jer ne postoji novac za koji bi otisao iz Bilbaa dok je potreban klubu.

Džoma Dipl

Već sam ga u mislima gledao u dresu Barselone kako ga nalaze Pedrijeve lopte i izbacuju pred protivničke golmane ali evo… sve mi pokvariste… nadam se da se varate Anteno…!