25 °

max 25 ° / min 14 °

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Liverpul krenuo po senzacionalnu zamjenu za Alisona

Izvor: EPA-EFE

Fudbal

Comments 0

Liverpul krenuo po senzacionalnu zamjenu za Alisona

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbalski klub Liverpul nije doveo nijednog igrača tokom ovog prijelaznog roka i za sada je dosta tiho na "Enfildu" uprkos povratku izvršnog direktora Majkla Edvardsa i dolasku novog sportskog direktora Ričarda Hjuza.

Njih dvojica su ljudi u koje će vlasnici kluba imati veliko povjerenje. Štaviše, Edvards se još ranije profilisao u "mozak" izgradnje čitavog Liverpulovog trofejnog tima počevši od Virdžila van Dajka, Mohameda Salaha, Sadija Manea, pa nadalje...

Ali, za sada nije bilo mnogo spekulacija u vezi sa njihovim transfer metama, što i odlikuje Majkla Edvardsa. Eventualno se pisalo o interesovanju za Njukaslovog Entonija Gordona, kao i za Palasovog Marka Geija, ali nisu načinjeni konkretniji potezi.

Međutim, danas iz Španije stiže zanimljiva vijest od strane "Releva". Naime, Liverpul je spreman da ponudi više od 30.000.000 eura za golmana Valensije Giorgija Mamardašvilija koji je impresionirao na Evropskom prvenstvu braneći za Gruziju. Tada su ga mnogi i uočili, ali istina je da on fenomenalno brani za Valensiju već dvije sezone. Ove sedmice je zakazan sastanak između klubova gdje će se diskutovati o transferu koji bi igrač veoma želio.

Stvar je u tome što je Alison Beker neprikosnoven i on će ostati prvi golman bez obzira na sve, pa je ideja da Mamardašvili pređe u Liverpul, ali barem godinu dana provede na pozajmici i to čak u Premijer ligi ne bi li se adaptirao na uslove takmičenja. Mamardašvili bi želio da bude starter u nekom od vrhunskih klubova, ali svjestan je da ga u Liverpulu ubrzo čeka tako nešto jer Alison ima 32 godine.

Sve strane bi trebalo da budu zadovoljne ukoliko cifra bude bliža 35.000.000 eura.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR