25 °

max 25 ° / min 14 °

Subota

21.09.

25° / 14°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čelsijevo osmo pojačanje

Izvor: EPA-EFE

Fudbal

Comments 0

Čelsijevo osmo pojačanje

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Čelsi je neumoran. Prodaće Konora Galahera Atletiku, ali će iz "Jorgandžija" stići još jedan napadač, u pitanju je Samu Odioron.

Ovaj dvadesetogodišnjak rođen u španskoj koloniji Melila u Africi je porijeklom Nigerijac, Atletiko ga je kupio od Granade, proslijedio Alavešu gdje je odigrao solidnu sezonu. Sada će se bez debija za Madriđane preseliti u London, suma je oko 40 miliona eura. Ovaj napadač će biti osmo pojačanje "Plavaca" ove sezone.

Podsjetimo stigli su danski golman Jorgensen, Devsburi-Hol iz Lestera, Veiga, Amerikanac Vajli, Kelimen iz Vile, Barsin klinac Guju, kao i štoper Tosin Adarabojo iz Fulama (jedini kao slobodan igrač).

Sada će morati da se oslobode velikog broja igrača, gužva je gotovo u svim djelovima tima, Čaloba, Broja, golman Petrović, Kepa, Lukaku, vjerovatno i par mlađih igrača će negdje na pozajmicu, Fofana je blizu odlaska...

Biće to novo veliko spremanje u Kobhamu, Mareska je daleko od onoga što želi, početak je blizu, čeka ih Siti na otvaranju prvenstva, Mareska je Pepov pulen, a na neki način može da mu zahvali za posljednje pojačanje. Naime, pošto je Simeone kupio Alvareza, morao je da proda Samua jer nije imao mjesta za talentovanog napadača.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR