15 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

21° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rodrigez plesao protiv Argentinaca, Brazil nastavio da se blamira!

Izvor: EPA-EFE

Fudbal

Comments 0

Rodrigez plesao protiv Argentinaca, Brazil nastavio da se blamira!

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Bez Lea Mesija je teško, ali će Argentina morati da se navikava. Najbolji igrač svijeta će se vratiti u nacionalni tim za mečeve u oktobru.

Argentina je bez svog lidera poražena u Barankilji od Kolumbije sa 2:1. Bio je to drugi poraz za "Albi-Seleste" u kvalifikacijama, Kolumbijci su im prišli na dva boda.

Moskera je poslije kornera Rodrigeza donio prednost "Los Kafeterosima", Juventusovo najnovije pojačanje Niko Gonzales je poravnao, da bi Rodrigez iz penala donio pobjedu domaćima. Poslije dugog pregledavanja VAR-a penal je dosuđen zbog prekršaja Enca Fernandeza. Rodrigez je tako sa asistencijom i golom postao junak.

Veliki neuspJeh je doživio Brazil u Asunsionu. Četvrti poraz u pet mečeva za "Selesao", Paragvajci su se sada vratili u trku iako su dali svega dva gola u kvalifikacijama. Ovaj drugi je postigao Danijel Gomez, Mesijev saigrač iz Majamija. Taj pogodak, bomba sa ivice kaznenog prostora, je bio dovoljan za veliko slavlje "Gvaranija".

Urugvaj je zaboravio da daje golove, drugi remi 0:0 u nizu, ovoga puta u Venecueli.

Ekvador je očekivano savladao Peru, odlučio je gol neuništivog veterana Enera Valensije. "Orlovi" su opet preskočili Brazil koji ih je pobijedio za vikend.

Čile tone, bodove iz Santjaga odnijela je Bolivija, pa ni novi selektor Gareka, nije puno promijenio. "La Roha" je sada pretposljednja, daleko od Mundijala, u narednom kolu u oktobru će igrati protiv Brazilaca.

Na tabeli Argentina ima 18 bodova, Kolumbija 16, Urugvaj 15, Ekvador 11, Brazil i Venecuela po 20, Paragvaj i Bolivija su sakupili po devet. Čile je pretposlJednji sa pet, Peru ima tri.

Prvih šest idu direktno na SP, sedmi igra u interkontinentalnom baražu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR