15 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

21° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mornar počeo pripreme, Pavićević: Možda se i nama posreći kao američkoj reprezentaciji…

Košarka

Comments 0

Mornar počeo pripreme, Pavićević: Možda se i nama posreći kao američkoj reprezentaciji…

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ekipa Mornara se 9. septembra prvi put okupila i započela užurbane pripreme za novu sezonu u Admiralbet ABA ligi. Ovo će za Ponos Bara biti deveta uzastopna sezona, podjednako izazovna kao i prošla u kojoj se tim do kraja borio za prvoligaški status.

Na prozivci se našlo 15 igrača: Trevis Ivi, Džamari Smit, Džejden Bedijako, Ilija Đoković, Aleksa Ćubić, Lovre Runjić, Lovro Buljević, Milija Miković, Srđa Bulatović, Vlado Komnenović, Novak Peković, Lazar Radetić i Matija Spičanović. Zadnji se na treningu, pravo sa aerodroma u civilu pojavio Brenden Dženkins kome je stručni štab dozvolio da isprati trening, a da se od danas priključi trenažnom procesu.

“Najbitnija stvar za ovu ekipu, grad i našu državu jeste da Mornar, klub sa lijepom košarkaškom tradicijom, nastavlja da radi i promoviše ne samo sebe nego i Bar i Crnu Goru. Ekipa je potpuno nova. Nesporna je činjenica da kasnimo sa početkom priprema. Očekuju nas intenzivne, ali nikad kraće pripreme. Ko zna zašto je to dobro. Možda se i nama posreći kao američkoj reprezentaciji koja se okuplja desetak dana pred početak takmičenja. I da smo imali pune pripreme teško da bismo mogli da računamo na bodove protiv Budućnosti u prvom kolu, Crvene zvezde u drugom i Cedevite Olimpije u trećem, pa i Mege u gostima u četvrtom. Dakle, pripremaćemo se između utakmica i vjerujem da ćemo već protiv Mege imati šta da pokažemo i naročito u petom kolu protiv Borca u Topolici”, izjavio je Mihailo Pavićević, šef stručnog štaba KK Mornar Bar.

Premijerni meč u ABA ligi, košarkaši Mornara odigraće 21. septembra protiv Budućnosti Voli.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR