18 °

max 24 ° / min 16 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

19° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Žabljak: Osnovan Omladinski košarkaški klub “Durmitor”

Košarka

Comments 0

Žabljak: Osnovan Omladinski košarkaški klub “Durmitor”

Autor: Obrad Pješivac

  • Viber

Sportski kolektivi u gradu pod Durmitorom od danas su brojniji za košarkaški klub “Durmitor”. Tim povodom, koji je dio aktivnosti pred 17. septembar, Dan Opštine Žabljak, članovi novog kluba susreli su se sa KK “Pljevlja” u revijalnoj utakmici, koja nije imala rezultatski značaj.

Veliki broj ljubitelja sporta, koji je tim povodom došao u sportski dvoranu, pozdravio je predsjednik Opštine Žabljak Radoš Žugić.

“U našim planovima nije zapostavljen rad sa mladima u svakom pogledu pa i sportu. Analizom i u konsultacijama sa stručnjacima zaključeno je da je našem gradu potreban košarkaški klub. Lokalna uprava će u potpunosti osnovati Opština Žabljak. U prvoj godini svog rada finansiraće se iz našeg budžeta i na narednoj sjednici Skupštine opštine predložićemo formiranje Omladinskog košarkaškog kluba “Durmitor”. Ovo je uz dosadašnja investiciona ulaganja još jedan naš doprinos da mladi ljudi ostanu u našem gradu uz kontinuirano razvijanje ovog i drugih sportskih kolektiva i sportova jer su stvoreni uslovi za postizanje dobrih rezultata, kazao je Žugić.

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Crne Gore Darko Ivanović prenio je pozdrave predsjednice Saveza Jelene Dubljević.

“Lijepo je viđeti djecu koja žele da se bave sportom. Nova tačka u Crnoj Gori na kojoj će da se zakotrlja košarkaška lopta predstavlja veliku vrijednost kako lokalno tako i za Košarkaški savez Crne Gore. Savez će učiniti sve da pomoignemo i budemo prisutni uz ovaj klub dugi niz godina”, kazao je Ivanović.

Prisutnima se obratio i koordinator u klubu Miloš Kovač kao i direktorica Sportskog centra “Žabljak” Zagorka Šljivančanin.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR