15 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

21° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cetinje: Svečani prijem za našeg bronzanog paraolimpijca

Ostalo

Comments 1

Cetinje: Svečani prijem za našeg bronzanog paraolimpijca

Autor: Antena M

  • Viber

Prijestonica Cetinje organizovala je svečani prijem za stonotenisera Filipa Radovića koji je osvojio bronzanu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu.

Gradonačelnik Nikola Đurašković čestitao je Filipu na uspjehu ističući da je ogromnim trudom zavrijedio da ga današnje i buduće generacije sa zadovoljstvom pominju.

"Bilo nam je zadovoljstvo da, makar i na ovaj skroman način, iskažemo poštovanje za sve ono što je Filip uradio, ne samo sada u Parizu, nego i tokom svih prethodnih godina. Cijenim da mu se, s obzirom na velike uspjehe, Cetinje i Crna Gora nijesu adekvatno odužili. Tu smo da to ispravljamo u narednom periodu i svi zajedno budemo istinska podrška sa ciljem da nas ponovo obraduje sa narednih svjetskih i evropskih prvenstava, a ja sam siguran i sa narednih Olimpijskih igara",  kazao je Đurašković.

Naš bronzani paraolimpijac zahvalio se na srdačnom dočeku i podršci.

"Cijenim to što pratite i podržavate moju karijeru i to me motiviše da u budućnosti nastavim istim tempom i da nižem slične rezultate. Nadam se da ću i dalje predstavljati svoj grad i zemlju na najbolji mogući način",  kazao je Radović.

Odlukom gradonačelnika, Prijestonica Cetinje je opredijelila novčanu nagradu za Filipa u iznosu od 5.000 eura.

Prijestonica Cetinje planirala je doček za stonotenisera Filipa Radovića na otvoreno, ali zbog loših vremenskih uslova i Filipovih profesionalnih obaveza u narednim danima to nije bilo moguće organizovati.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Cetinje

Bravo za rukovodstvo grada Cetinja,a tebe naš Filipe Ratka Veljkova Radovića puno sreće u životu i budućim takmičenjima,pozdrav od sugradjana starije dobi.