21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

21.09.

25° / 15°

Nedjelja

22.09.

23° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

23° / 15°

Utorak

24.09.

23° / 15°

Srijeda

25.09.

22° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
ŽRK Budućnost: Spasonosna podrška Glavnog grada, želimo i dalje da budemo najbolji sportski brend Crne Gore

Izvor: ŽRK Budućnost

Rukomet

Comments 1

ŽRK Budućnost: Spasonosna podrška Glavnog grada, želimo i dalje da budemo najbolji sportski brend Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

Odluka Glavnog grada da preuzme osnivačka prava nad Ženskim rukometnim klubom Budućnost Bemaks predstavlja spasonosnu podršku najtrofejnijem crnogorskom klubu koji je bio pred gašenjem zbog teške finansijske situacije, saopšteno je iz tog kluba.

Skupština Glavnog grada na današnjoj sjednici je glasovima skoro svih prisutnih odbornika usvojila navedenu odluku, čime se stvaraju uslovi da Budućnost Bemaks nastavi da funkcioniše, kako prvi tim koji će nastupiti u EHF Ligi šampiona, tako i mlađe kategorije u kojima je više od 300 djevojčica koje sanjaju da pišu nove stranice istorije dvostrukog šampiona Evrope, dodaje se u saopštenju.

"Klub duguje zahvalnost gradonačelnici Oliveri Injac, predsjednici Skupštine Glavnog grada Jeleni Borovinić Bojović, a posebno odaje priznanje i javno ističe posvećenost predlagača ove inicijative Luke Rakčevića, zamjenika gradonačelnice, koji je od prvog sastanka pokazao izuzetan optimizam i vjerovao da će se stvoriti pretpostavke za opstanak Budućnosti i učešće u novoj sezoni EHF Lige šampiona.

Budućnost izražava zahvalnost i svim odbornicima koji su tokom današnje sjednice argumentima i činjenicama iz slavne istorije kluba, prepoznali značaj inicijative za spas kluba i doprinijeli usvajanju iste.

 Hvala ,,varvarima“ koji su na utakmici fudbalera Budućnosti dali javnu podršku opstanku kluba u čije uspjehe su ugradili nemjerljiv doprinos!

Vjerujemo u njihovu podršku u novoj sezoni Lige šampiona", saopštio je ŽRK Budućnost.

Klub se zahvalio i svim legendama, bivšim igračicama i prijateljima kluba ,,koji su se svakodnevno interesovali za sudbinu Budućnosti i na taj način još jednom potvrdili da im je plava boja u srcu“.

"Ponosni na slavnu istoriju, zahvalni Glavnom gradu za podršku koja je došla u nikad težoj situaciji, gledamo u budućnost, sa željom da i dalje budemo najbolji sportski brend Crne Gore na međunarodnoj sceni", piše u saopštenju dvostrukog prvaka Evrope.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Kad se već toliko zahvaljujete, Injac, Bojović, Rakčević, samo imajte na umu: da nije opozicija glasala, ugasiste se vi sporad glasova većine koja vlada! Toliko da znate ako krenete i kapu da skidate! I nemojte ih slučajno pomenut, ko zna što se može desit!