16 °

max 20 ° / min 16 °

Petak

04.10.

20° / 16°

Subota

05.10.

21° / 14°

Nedjelja

06.10.

19° / 13°

Ponedjeljak

07.10.

20° / 13°

Utorak

08.10.

21° / 14°

Srijeda

09.10.

20° / 16°

Četvrtak

10.10.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ko je smjestio Borisu Raoniću?

Izvor: X mreža

Stav

Comments 2

Ko je smjestio Borisu Raoniću?

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Milijana Zorić

Za nepoštovanje zakona i pravosnažnih sudskih presuda, progon "nepodobnih" novinara i zaposlenih, kažnjavanje zbog jotovanja, suzbijanje slobode govora, partijsko zapošljavanje, poslušničko kadrovanje i ostale poslove iz svoje nadležnosti, generalni direktor Javnog servisa Boris Raonić prihoduje 3,500 eura mjesečno.

Mašala – rekli bi u Građanskoj alijansi, NVO prepoznatoj po borbi za ljudska i građanska prava, po kampanjama protiv korupcije i privilegija i agresivnim čuvarima žbunja i drača, tradicionalnim skrivalištima funkcionera sklonih zloupotrebi službenih automobila.

Dojučerašnji prvi čovjek Građanske alijanse, vrebač iz šipražija i korova, Boris Raonić je u maramicu, pa u brushalter motao ozbiljne grantove, ali se dosjetio da bi vlastima (nije gadljiv ni na jednu), Crkvi Srbije i vlastitoj slamarici bio korisniji ukoliko se kandiduje i po svaku cijenu postane desna ruka Veselina Drljevića (predsjednika Savjeta RTCG) i lijeva noga Slavena Radunovića (stručnjaka iz NSD-a, jedinog čovjeka koji mu po dužini studiranja može konkurisati).

Vladana Vučinić uposlena u Javnom servisu i kadar Borisa Raonića, požalila se protekle nedjelje da je žrtva klanova u RTCG koji su joj podmetnuli platu u iznosu 2,000 eura. U svijetlu juče objavljenog ugovara, logično je pitanje KO JE, ONDA, PODMETNUO RAONIĆU 3,500 hiljade!?

Da li su Vučinić i Raonić žrtve iste ili suprotstavljene udružene zločinačke organizacije, koje haraju najvećom medijskom kućom u Crnoj Gori?

Konačno, zašto? Zašto Vučinić i zašto Raonić?

U RTCG radi preko 800 zaposlenih, a u bezbroj puta promijenjenoj Sistematizaciji radnih mjesta, niđe niko sa opisom "član klana", "vođa klana," ili "urednik Redakcije klanova." Koliko čujem, ima zainteresovanih.

Bilo kako bilo, ti se "zločinci" nikada nijesu osvrnuli na, recimo, novinare čiji je prosječni, mjesečni priliv sa blagajne između 700 i 800 eura.  

Da sumiramo: Boris Raonić Javnom servisu vrijedi kao jedna kompletna redakcija od 6 ili 7 novinara. Sa tolikim koeficijentom važnosti, znanja i umijeća svako, pa i Boris Raonić, lako postane žrtva klanovske borbe, podmetačine i klevetništva. 

Za ilustraciju evo i nekih  dokaza:

Vrijeme je da ODT uđe u zdanje na Bulevaru revulucije 19 i to ne da se slika nego da počne da radi svoj posao.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

herceg

Kad lovergirl ima 2000 i kusur, mora i loverboy imat 3500