13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
''Pjaca od džeza'' na Don Brankovim danima muzike

Izvor: Foto:Kotor Art

Kultura

Comments 0

''Pjaca od džeza'' na Don Brankovim danima muzike

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Nedjelja je dan za džez! Na KotorArt Don Brankovim danima muzike, svake nedjelje tokom trajanja Festivala, od 13. jula do 13. avgusta biće izvedeni bnkoncerti džez muzike na Pjaci od muzeja sa početkom u 23h. Dodatne informacije o programu mogu se naći na www.kotorart.me.

Ovogodišnja Pjaca od džeza obuhvata pet koncerata, na kojima će se svake nedjelje tokom trajanja Festivala predstaviti džez umjetnici iz Crne Gore i regiona.

Imeđu ostalih, nastupiće hrvatska etno-džez pjevačica Tamara Obrovac i slovenački gitarista Uroš Rakovec, glumac Zijah Sokolović sa slovenačkim sastavom „Lolita“ u nesvakidašnjoj džez intepretaciji Čehova, kotoranin sa diplomom prestižnog džez konzervatorijuma Berkli, Đorđe Obradović, kao i drugi sjajni muzičari.

Serijal koncerata „Pjaca od džeza“ nastao je kao prepoznavanje potrebe ljubitelja ovog muzičkog žanra, koji žive ili ljeti borave u Kotoru, a nakon uspješnih nastupa, između ostalih,Duška Gojkovića, Bojana Zulfikarpašića, Vasila Hadžimanova i Matije Dedića tokom prethodnih izdanja KotorArta.Prošlogodišnje izdanje ovog serijala nam je potvrdilo da je Pjaca od muzeja, ispred istorijske zgrade Pomorskog Muzejai kluba Evergreen, koji njeguje ovaj džez zvuk tokom čitave godine, idealan ambijent za opuštajuću, “džezersku” nedjelju!

Pjaca od džeza se ove godine odvija uz podršku Turističke organizacije Kotor.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR