Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Bedem Fest: Dolaze Dragoljub Đuričić, Gospoda Glembajevi, Eva Braun...

| Postavio/la: Ana Ašanin

Bedem Fest: Dolaze Dragoljub Đuričić, Gospoda Glembajevi, Eva Braun... Foto:Bedem fest

“Radujmo se” slogan je X jubilarnog Bedem festa.

Od 1. do 4. avgusta Nikšić će biti epicenter dobrog zvuka, nesvakidašnjih emocija, brojnih sjećanja a sve u ime jubileja i svega onog što on donosi sa sobom.

“Krenuli smo prije 10 godina u avanturu sa željom da muzika uvijek bude i ostane zaštitni znak Bedem festa, i sada smo evo u susret jubileju”, ponosni su organizotori.

“Odlučili smo se za strategiju “korak po korak” ili “stepenik po stepenik” i zato danas kažemo svima da budu radosni, ponosni na sve postignuto i na sve ono što nas očekuje. X Bedem fest kuca pred kapijama drevnih zidina”, nastavljaju iz organizacije.

“Dragoljub Đuričić će zasigurno ”zagrijati dlanove posjetilaca”, poručuju organizatori.

“E Play je bend Bedem festa koliko i svoj. Prijatelji poštuju jedni druge”.

“Gospoda Glembajevi- cjelokupno stvaralaštvo ovog sjajnog benda obavijeno je mistikom a mi smi privilegovani da je ovaj bend na neki način bratski kada je Bedem fest u pitanju”, kažu iz organizacije.

“Dingospo Dali je bend-prvi pobjednik partnerskog Bunt Rok festivala koji ove godine obilježava mali jubilej-petogodišnjicu”.

“Ubrzo na radost svih naših fanova konačno kreće i prodaja ulaznica. Cijena jednodnevne karte iznosiće 10 e dok će paket četvorodnevnih ulaznica po promotivnoj cijeni koja je trajati sve do početka Bedem festa iznositi 30e. Na taj način smo željeli da se zahvalimo našoj vjernoj publici i da u ime jubileja posjetiocima faktički poklonimo jedan dan festivala”, poručili su organizatori.

Ostavi komentar

0/300