Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vlado Georgijev 23. avgusta na "Petrovačkoj noći"

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović

Vlado Georgijev 23. avgusta na "Petrovačkoj noći"

Još jedna lijepa, ljetnja noć u Petrovcu puna muzike, plesa, mediteranskih ukusa i ritmova očekuje nas u petak, 23. avgusta, saopšteno je iz TO Budva.

"Tradicionalnu “Petrovačku noć” Turistička organizacija opštine Budva organizuje i ove godine u cilju promovisanja prelijepog dijela paštrovske obale, uz bogatu ponudu ribe, vina i piva, kao i lokalnih slatkih specijaliteta.  

Program će početi već u poslijepodnevnim satima sportskim takmičenjima na rivi, dok će morske specijalitete gosti moći da probaju već od 17 sati, na platou ispred Spomen doma “Crvena komuna”2, navodi se u saopštenju.

Atmosfera u Petrovcu će biti dodatno obogaćena primorskim melodijama ženske vokalne grupe “Harmonija” iz Budve.

Nakon defilea petrovačkim šetalištem Gradska muzika Budve će se u 20 sati predstaviti i na glavnoj bini na šetalištu ispred hotela "Palas",  na kojoj će nakon njih nastupiti crnogorska pop rok pjevačica Milena Vučić.  

Zvijezda večeri, poznati kantautor Vlado Georgiev predstaviće se petrovačkoj publici u 22 sata. Spektakularni vatromet, na kraju još jednog avgusta obasjaće ostrva Katič i Sv.Nedjelju. Očekujemo vas na još jednom lijepom druženju na budvanskoj rivijeri", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Vuko,

Ova persona je bila protiv obnove crnogorske drzavnosti i ne samo sto je bila nego je i politicki radila protiv obnove, ko se sjeca 2006. a ja se dobro sjecam. Rekao je tada da nigdje nece pjevati osim u onim gradovima gdje su Srbi vecina.

Misko,

Nek se doticna spoboda na slici drzi muzike i nek zaboravi na politiku,a sto se tice muzike bolje da je osta u BG,cujes jednu pjesmu i sve ostale radjene po istom kalupu.Mozda je bolji muzicar no coek,ali i muzika mu je ..... copy/paste.

Ostavi komentar

0/300