16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlado Georgijev 23. avgusta na "Petrovačkoj noći"

Kultura

Comments 2

Vlado Georgijev 23. avgusta na "Petrovačkoj noći"

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Još jedna lijepa, ljetnja noć u Petrovcu puna muzike, plesa, mediteranskih ukusa i ritmova očekuje nas u petak, 23. avgusta, saopšteno je iz TO Budva.

"Tradicionalnu “Petrovačku noć” Turistička organizacija opštine Budva organizuje i ove godine u cilju promovisanja prelijepog dijela paštrovske obale, uz bogatu ponudu ribe, vina i piva, kao i lokalnih slatkih specijaliteta.  

Program će početi već u poslijepodnevnim satima sportskim takmičenjima na rivi, dok će morske specijalitete gosti moći da probaju već od 17 sati, na platou ispred Spomen doma “Crvena komuna”2, navodi se u saopštenju.

Atmosfera u Petrovcu će biti dodatno obogaćena primorskim melodijama ženske vokalne grupe “Harmonija” iz Budve.

Nakon defilea petrovačkim šetalištem Gradska muzika Budve će se u 20 sati predstaviti i na glavnoj bini na šetalištu ispred hotela "Palas",  na kojoj će nakon njih nastupiti crnogorska pop rok pjevačica Milena Vučić.  

Zvijezda večeri, poznati kantautor Vlado Georgiev predstaviće se petrovačkoj publici u 22 sata. Spektakularni vatromet, na kraju još jednog avgusta obasjaće ostrva Katič i Sv.Nedjelju. Očekujemo vas na još jednom lijepom druženju na budvanskoj rivijeri", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Vuko

Ova persona je bila protiv obnove crnogorske drzavnosti i ne samo sto je bila nego je i politicki radila protiv obnove, ko se sjeca 2006. a ja se dobro sjecam. Rekao je tada da nigdje nece pjevati osim u onim gradovima gdje su Srbi vecina.

Misko

Nek se doticna spoboda na slici drzi muzike i nek zaboravi na politiku,a sto se tice muzike bolje da je osta u BG,cujes jednu pjesmu i sve ostale radjene po istom kalupu.Mozda je bolji muzicar no coek,ali i muzika mu je ..... copy/paste.