Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Film "Prevarantkinje sa Vol Strita'' osvojio publiku, predviđaju mu Oskara

| Postavio/la: Ana Ašanin

Film "Prevarantkinje sa Vol Strita'' osvojio publiku, predviđaju mu Oskara Foto:Screenshot: YouTube

Film "Prevarattkinje sa Vol Strita'' pokupio je brojne pozitivne kritike na premijeri u Torontu, pa čak kruže glasine da bi mogao biti nominovan i za Oskara, dok su glavne glumice impresionirale svojim izgledom na crvenom tepihu.

Džennifer Lopez, Konstana Vu, Keke Palmer i Lili Rajnhart prisustvovale su premijeri krimi drame na Međunarodnom film festivalu u Torontu gdje su oduševile prisutne, ne samo zahvaljujući impresivnim odjevnim kombinacijama, već i jakim stavom uz sjajnu poruku filma u kojem glume.

Ranije su glumice istakle kako je Lopez svima bila poput majke tokom snimanja filma držeći uvijek dobru energiju i volju za rad.

"Moglo bi se reći da ima tu toplu energiju i da je jako dirljiva, želi da se poveže s osobama. To je jako slatko", kazala je Rajnhart za Entertainment Weekly.

Palmer je priznala kako je bila nervozna prije početka snimanja, naročito zbog Lopez koja, kako kaže, odiše kao super žena.

"Oduvijek sam je voljela i moja prva scena u filmu je s njom. Ona mi je kazala kako je sretna da sam dio filma i kako misli da ćemo se dobro zabaviti. Cijenim što me je prihvatila od početka jer ovo je njen film, ona je na čelu", kazala je Palmer.

Film "Hustlers" inspirisan je člankom iz New York Magazinea iz 2016.  Prati ekipu bivših striptizeta koje se udružuju i varaju bogate klijente s Wall Streeta. Film je od danas u bioskopima. 

Ostavi komentar

0/300