15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hoakin Finiks progovorio o nastavku ''Džokera''

Izvor: Foto:Cineplexx

Kultura

Tag Video
Comments 0

Hoakin Finiks progovorio o nastavku ''Džokera''

Izvor: citymagazine

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Film Džoker ruši sve rekorde na bioskopskim blagajnama. To je najgledaniji film sa R rejtingom u SAD, a u svijetu je već zaradio blizu milijardu dolara. Ono što sada najviše zanima sve fanove ovog filma je da li će biti snimljen njegov nastavak.

Tod Filips, reditelj Džokera, rekao je još prije premijere filma da ne planira drugi dio, niti da mu je stalo da povezuje ovo ostvarenje sa ostatkom DC filmskog univerzuma. Hoakin Finiks, s druge strane, nedavno je izjavio da mu ne bi teško palo da ponovo tumači Betmenovog arhineprijatelja.

U razgovoru sa novinarom Los Angeles Times-a poznati glumac je rekao da je prvobitno bio skeptičan prema ideji da glumi lika iz stripa, ali da ga je Tod Filips uvjerio da mogu da naprave originalan film koji se ne uklapa u kalup superherojskih ostvarenja.

“Pretpostavljam da sam se plašio da se obavežem da glumim u nečemu što me ne zanima, što me ne motiviše, niti mi se čini uzbudljivim“, rekao je Finiks i dodao:

“Razlog zbog koga sam ipak pristao da glumim Džokera leži u činjenici da se radi samo o jednom filmu i nije postojao ugovor da nastavim da tumačim istog lika u nastavcima“.

Nakon što je počelo snimanje, međutim, Finiks je promijenio mišljenje. Već u drugoj nedjelji rada na filmu on je počeo da u šali predlaže Todu Filipsu da počne da radi na drugom dijelu filma jer je lik Džokera suviše zanimljiv.

Filips, sa svoje strane, priznaje da su pričali o nastavku, ali da ne postoje konkretni planovi za njegovo snimanje. On je rekao da nije zainteresovan da napravi tipičan nastavak kakav svi očekuju u kome će Džoker sa svojim sledbenicima nastaviti da teroriše građane Gotama, već da priča mora da ima dublje značenje, kao u slučaju prvjenca.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR