Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Uručene diplome osmoj generaciji KIC retoričar

| Postavio/la: Ana Ašanin

Uručene diplome osmoj generaciji KIC retoričar

Osmo izdanje Škola retorike u organizaciji KIC-a “Budo Tomović” pod rukovodstvom prof. dr Radovana Radonjića završeno je sinoć,  a polaznicima su svečano dodijeljene diplome u Multimedijalnoj sali Kulturno - informativnog centra “Budo Tomović”.

Kako se navodi u saopštenju, Radovan Radonjić je pohvalio darovitost i posvećenost polaznika osme generacije koji su kroz interaktivna predavanja naučili da izraze svoje ideje i uvjerenja.

Sekretarka sekretarijata za kulturu i sport Ana Medigović i direktorica KIC-a Snežana Burzan zahvalile su profesoru Radonjiću na spremnosti da svoje dragocjeno znanje dijeli sa novim generacijama i čestitale mladim retoričarima na uspješno završenom kursu.

“Znamo da je privilegija biti učenik profesora Radonjića, a naročito je zadovoljstvo vidjeti toliki broj mladih ljudi koji će biti u mogućnosti da primjenjuju svoje govorničko znanje i vještine”, kazala je sekretarka Ana Medigović.

Direktorica KIC-a Snežana Burzan je zadovoljna što se pod krovom KIC-a uspostavio kontinuitet škole oratorskih vještina, za koju interesovanje i mlađih i starijih ne jenjava, i najavila njen nastavak i u narednom periodu.

U okviru svečane dodjele, polaznici su demonstrirali naučene vještine lijepog govora kroz pojedinačne i zajedničke govore na različite teme, nakon čega su im uručene diplome i knjige.

Dobitnici diploma su: Nataša Popović, Kristina Jovanović, Mia Dragović, Marija Smolović, Aleksandra Govedarica, Vesna Damjanović, Biljana Popović, Miloš Bojanić, Milorad Đikanović, Nikola Laković, Alija Hamzić, Marina Maraš, Željka Nedović, Đorđe Vratnica, Milica Vučić, Andrea Popović, Nina Pavićević, Igor Damjanović, Ljiljana Prebiračević i Marijana Joksimović.

Ostavi komentar

0/300