11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uručene diplome osmoj generaciji KIC retoričar

Kultura

Comments 0

Uručene diplome osmoj generaciji KIC retoričar

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Osmo izdanje Škola retorike u organizaciji KIC-a “Budo Tomović” pod rukovodstvom prof. dr Radovana Radonjića završeno je sinoć,  a polaznicima su svečano dodijeljene diplome u Multimedijalnoj sali Kulturno - informativnog centra “Budo Tomović”.

Kako se navodi u saopštenju, Radovan Radonjić je pohvalio darovitost i posvećenost polaznika osme generacije koji su kroz interaktivna predavanja naučili da izraze svoje ideje i uvjerenja.

Sekretarka sekretarijata za kulturu i sport Ana Medigović i direktorica KIC-a Snežana Burzan zahvalile su profesoru Radonjiću na spremnosti da svoje dragocjeno znanje dijeli sa novim generacijama i čestitale mladim retoričarima na uspješno završenom kursu.

“Znamo da je privilegija biti učenik profesora Radonjića, a naročito je zadovoljstvo vidjeti toliki broj mladih ljudi koji će biti u mogućnosti da primjenjuju svoje govorničko znanje i vještine”, kazala je sekretarka Ana Medigović.

Direktorica KIC-a Snežana Burzan je zadovoljna što se pod krovom KIC-a uspostavio kontinuitet škole oratorskih vještina, za koju interesovanje i mlađih i starijih ne jenjava, i najavila njen nastavak i u narednom periodu.

U okviru svečane dodjele, polaznici su demonstrirali naučene vještine lijepog govora kroz pojedinačne i zajedničke govore na različite teme, nakon čega su im uručene diplome i knjige.

Dobitnici diploma su: Nataša Popović, Kristina Jovanović, Mia Dragović, Marija Smolović, Aleksandra Govedarica, Vesna Damjanović, Biljana Popović, Miloš Bojanić, Milorad Đikanović, Nikola Laković, Alija Hamzić, Marina Maraš, Željka Nedović, Đorđe Vratnica, Milica Vučić, Andrea Popović, Nina Pavićević, Igor Damjanović, Ljiljana Prebiračević i Marijana Joksimović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR