Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Premijera filma ''Grudi'' u Cineplexx-u

| Postavio/la: Ana Ašanin

Premijera filma ''Grudi'' u Cineplexx-u

Film “Grudi” u režiji Marije Perović premijerno će biti predstavljen bioskopskoj publici u Crnoj Gori 22. januara, u 20 sati, u bioskopu Sinepleks u Podgorici, a na bioskopskom repertoaru će se naći od 23 februara.

Beogradska premijera filma “Grudi” biće 5. februara u 20 sati u Kombank Dvorani, a na bioskopskom repertoaru biće od 6. februara.

Film “Grudi” nastao je po predlošku serije “Grudi” i predstavlja zajednički regionalni projekat, uz učešće produkcijskih kuća iz Crne Gore, Hrvatske i Srbije - Open Box Studio, Meander Film, Mitropa, Visionary Thinking, kao ipotporu Filmskog centra Crne Gore i Hrvatskog audio-vizuelnog centra.

Scenario je napisala Vladislava Vojnović po ideji Marije Perović. Producentkinje filma su Marija Perović i Dubravka Drakić, direktor fotografije je Dušan Grubin, montažerka Nataša Pantić, scenografkinja Dragana Baćović, a kostimografkinja Tijana Todorović.

Uloge tumače Marija Škaričić, Vojin Ćetković, Nada Šargin, Dubravka Drakić, Mira Banjac, Peđa Bijelac, Jelena Đukić, Danilo Lončarević, Branimir Popović

Ostavi komentar

0/300