21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Propast novog filma Kevina Kostnera: "Sve mu se srušilo"

Izvor: EPA-EFE

Kultura

Comments 0

Propast novog filma Kevina Kostnera: "Sve mu se srušilo"

Autor: Antena M

  • Viber

U prvom vikendu prikazivanja u svjetskim kinima film Kevina Costnera Horizont: Američka saga – Prvo poglavlje (Horizon: An American Saga - Chapter 1) zaradio je 11 miliona dolara


Uz sve to, kritike filma su jako loše, tako da je zabrinjavajuće šta će se dogoditi sa drugim dijelom ovog ostvarenja koje u bioskope stiže 16. augusta.

Ono što je za 69-godišnjeg glumca, reditelja i scenaristu takođe problematično jeste što je u prvi film ove vestern sage uložio svojih 38 miliona dolara uvjeren da stvara veliko filmsko djelo.

Američki mediji navode da je Kostner u velikim problemima. On je smatrao da će u bioskope pohrliti svi oni koji ga gledaju u hvaljenoj vestern seriji Yellowstone ali to se nije dogodilo. Izvori bliski glumcu navode kako je bio vrlo hrabar kada je uložio sopstveni novac u ovaj projekat, a sada shvata da će zbog toga izgubiti ogroman dio svoje ušteđevine.


Kostner je bio svjestan rizika kada je pod hipoteku stavio 400.000 kvadratnih metara zemljišta koje posjeduje u Kaliforniji i u tim trenucima se činilo da ga nije briga ako film ne uspije u kinima.

"Ovim sam razbjesnio svog knjigovođu", izjavio je prije mjesec dana u jednom intervjuu, dodajući:
"To je moj život, vjerujem u ideju filma, kao i u priču".

Finansijski stručnjak Eric Šifer  rekao je za Fox Business prije premijere filma da franšiza od četiri dijela nije samo "prijetnja imovini Kevina Kostnera", već je i "finansijski poljubac smrti". On je primijetio da je Kostnerova želja da publika na kraju gleda sva četiri filma istog dana u kinima jako loša ideja.

"Kada pomislite na bindžovanje, a radite to možda kod kuće, sami ste. Imate privatnost, imate možda svoje najmilije i mogućnost da radite šta želite. Sjedjeti  u bioskopu , čak i ako postoji mala pauza, zvuči kao Kostner mora da plaća ljudima da dođu", ističe Šifer.

Nakon što je shvatio da se njegov projekat iz snova možda neće svidjeti publici, Kostner je "na kriznim sastancima zbog svojih projekata" jer mora sa smisli način da drugi dio filma bude uspješan.

"Sada mu se sve srušilo. Samo je pitanje vremena kada će se raspasti", izjavio je jedan izvor za američke medije. Morao je da zna da su gledaoci vrlo izbirljivi oko toga na šta će potrošiti svoj novac.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR