24 °

max 24 ° / min 16 °

Ponedjeljak

23.09.

24° / 16°

Utorak

24.09.

19° / 16°

Srijeda

25.09.

21° / 16°

Četvrtak

26.09.

23° / 16°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Nedjelja

29.09.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UNIQA ekskluzivni sponzor i osiguravač  30. Sarajevo Film Festivala

Kultura

Comments 0

UNIQA ekskluzivni sponzor i osiguravač 30. Sarajevo Film Festivala

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

Sarajevo Film Festival ove godine slavi svoje jubilarno, 30. izdanje koje će od 16. do 23. avgusta okupiti brojne umjetnike, zvijezde i publiku željnu dobrog filma, zabave i druženja. Iza jednog od najvažnijih filmskih festivala u jugoistočnoj Evropi tri su decenije promovisanja međukulturnog dijaloga i podrške filmskom stvaralaštvu, kulturi i održivosti.

Prepoznavši važnost Festivala u građenju otvorenijeg, tolerantnijeg i prosperitetnijeg društva, UNIQA je prošle godine postala njegov ekskluzivni sponzor i zvanični osiguravač, a ove godine saradnjom će nastaviti da promoviše zajedničke vrijednosti održivosti i kulturne raznolikosti na prostoru jugoistočne Evrope. 

„Ponosni smo što smo i ove godine važan dio velikog i poznatog međunarodnog filmskog događanja. Sarajevo Film Festival jedan je od najvažnijih kulturnih događaja u regiji, mjesto okupljanja filmskih stvaralaca, ali i prilika za razvoj novih inicijativa za dobrobit zajednice. Zato ima snažnu podršku svih šest UNIQA zemalja u regiji jer nam je prosperitet i razvoj ovog dijela Evrope u zajedničkom interesu“, rekao je Adel Bahtanović, predsjednik UNIQA SEE regije.

Uz brojne svjetske i regionalne filmske zvijezde i posjetioce iz cijeloga svijeta, UNIQA će na Festivalu ugostiti više od 200 partnera iz Austrije, BIH, Hrvatske, Crne Gore, Rumunije, Bugarske i Srbije koji će moći da uživaju u filmovima u okruženju brojnih kulturno-istorijskih znamenitosti i posebnoj atmosferi koja za vrijeme Festivala vlada Sarajevom.   

Za sve posjetioce i građane Sarajeva UNIQA će upriličiti i poseban sportski događaj, na kojem će biti predstavljene novosti u vezi sa podrškom sportu kroz aktivnosti UNIQA SEE FUTURE fondacije, koja djeluje na području cijele regije. U fokusu rada Fondacije, osim podržavanja mladih i perspektivnih sportista, biće takođe i projekti koji poboljšavaju i razvijaju filmsku umjetnost.  

UNIQA je ostala vjerna i zelenoj inicijativi Festivala, pa će i ove godine osigurati određenu količinu vaučera za besplatno korišćenje romobila i električnih bicikala, koji se mogu koristiti za prevoz između festivalskih lokacija. Takođe, radi smanjenja automobilskog saobraćaja tokom trajanja Festivala, UNIQA je omogućila besplatan gradski prevoz u noćnim terminima. 

Misija UNIQA osiguranja temelji se na pomoći klijentima da postignu duži, bolji i sigurniji život, a jedna od najvažnijih vrijednosti koja iz nje proizlazi upravo je odgovornost za zajednicu. UNIQA i Festival nastaviće zajedničke aktivnosti usmjerene na snažnu podršku filmu i zajednici i promociji zajedničkih vrijednosti. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR