13 °

max 20 ° / min 9 °

Ponedjeljak

30.09.

20° / 9°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

19° / 17°

Subota

05.10.

21° / 15°

Nedjelja

06.10.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Objavljen je tizer za novi film Anđeline Džoli: Uloga za koju joj već predviđaju Oskara

Izvor: screenshot/youtube

Kultura

Comments 0

Objavljen je tizer za novi film Anđeline Džoli: Uloga za koju joj već predviđaju Oskara

Izvor: klix.ba

Autor: Antena M

  • Viber

Objavljen je tizer za film Pabla Lareina Mario sa Anđelinom Džoli u ulozi legendarne operske pjevačice Marije Kalas, a neki kritičari joj već predviđaju Oskara za ovu ulogu.

Netfliks je predstavio prvi trejler za hvaljeni film, koji je premijerno prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu i dobio je osmominutne ovacije, najavljujući nagrade za sam film i Džoli.

Anđelina igra grčku sopran Mariju Kalas, rođenu u Americi, koja je umrla od srčanog udara u 53. godini. Kao što tizer sugeriše, „Marija“ će pokrivati životnu priču pjevačice.

Pored Džoli, u glumačkoj ekipi su i Valerija Golino („Kišni čovek“), Kodi Smit-MekFi („Moć psa“), Haluk Bilginer („Zimski san“), Alba Rorvaher („Moj sjajni prijatelj“) , Pjerfrančesko Favino („Svjetski rat Z“), Džeremi Viler („Kruna“) i Rebeka Džonston („Midsomar“).

Film prati američko-grčki sopran dok se povlači u Pariz nakon glamuroznog i burnog života u očima javnosti i pokušava da povrati svoj glas i samopouzdanje na sceni.

Larejn pokriva sve - ne samo Kalasin blizak odnos sa njenim osobljem i njeno rano djetinjstvo, već i zašto je ušla u dugoročnu aferu sa tajkunom Aristotelom Onazisom.

Već posle premijere filma neki kritičari su joj predvidjeli sigurnu nominaciju za Oskara, a neki i zlatnu statuetu. Među njima, Jada Juan je u Vašington postu napisala da će „sigurno dobiti nominaciju za najbolju glumicu“.

U The Irish Times-u, Donald Klark je rekao da je Džoli „konačno dobila glavnu ulogu koju zaslužuje“, a Kajl Bjukenen iz Njujork tajmsa takođe je sugerisao da bi film mogao da bude „povratak Džoli na Oskara“.

Film „Marija” biće dostupan u odabranim bioskopima 27. novembra, a premijerno na Netfliksu 11. decembra.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR