15 °

max 22 ° / min 14 °

Subota

12.10.

22° / 14°

Nedjelja

13.10.

20° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

22° / 14°

Utorak

15.10.

22° / 13°

Srijeda

16.10.

22° / 11°

Četvrtak

17.10.

19° / 13°

Petak

18.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DŽFF Go Green akcija u Urbanoj bašti

Izvor: Dzada Film Fest

Kultura

Comments 0

DŽFF Go Green akcija u Urbanoj bašti

Autor: Antena M

  • Viber

Danas je uspješno održana DžFF Go Green, tradicionalna akcija sadnje Džada Film Fest-a, u organizaciji Link Creative Studija, u partnerstvu sa Zelenilo doo, a sa ciljem podizanja svijesti o važnosti zaštite životne sredine.

Akcija, koja je dio šire ekološke inicijative Džada Film Fest-a, održana je uz podršku partnera društveno odgovorne kompanije posvećene očuvanju prirode Universal Capital Banke i tradicionalnih prijatelja festivala, Francuskog Instituta u Crnoj Gori, Sekretarijata za kulturu Glavnog grada Podgorice, UNDP-a, kao i kompanije 3D Soba, koja se  priključila ove godine.

U okviru akcije posađeno je 18 žbunova, a poseban doprinos su dali UNDP i 3D Soba, donirajući kutak za odmor uključujući četiri klupe sa stolom napravljenim od recikliranog materijala, čime je promovisana upotreba ekološki prihvatljivih materijala.

„Uz podršku naših partnera, među kojima je i Zelenilo d.o.o., uspjeli smo da organizujemo uspješnu akciju i damo konkretan doprinos, kao i svih prethodnih godina, očuvanju prirode i uređenju prostora Urbane bašte, zajednice volontera koji uzgajaju povrće i voće kako bi pomogli građanima u stanju potrebe.

Hvala svima koji su učestvovali u ovom važnom projektu za naš grad Podgoricu“, izjavli su organzatori Džada Film Fest-a, iz Link Creative Studija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR