18 °

max 19 ° / min 14 °

Nedjelja

13.10.

19° / 14°

Ponedjeljak

14.10.

21° / 14°

Utorak

15.10.

24° / 15°

Srijeda

16.10.

22° / 13°

Četvrtak

17.10.

17° / 16°

Petak

18.10.

17° / 15°

Subota

19.10.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Senior Fest: Penzioneri se takmičili u modernom plesu na Trgu nezavisnosti, večeras modna revija i koncert KIC POP HOR-a

Izvor: Senior Fest

Kultura

Comments 1

Senior Fest: Penzioneri se takmičili u modernom plesu na Trgu nezavisnosti, večeras modna revija i koncert KIC POP HOR-a

Autor: Antena M

  • Viber

Podgorički penzioneri takmičili su se sinoć u modernom plesu na Trgu nezavisnosti u Podgorici, a potom su, zajedno sa posjetiocima, i velikim brojem djece - đuskali uz muziku. 

Takmičenje je organizovano u dvije kategorije - profesionalci i amateri, a učestvovali su penzioneri iz Doma starih Podgorica. 

Stručni žiri činili su poznati crnogorski pjevači Šukrija Žuti Serhatlić i Zdravko Đuranović, modna kreatorka i novinarka Seka Martinović, osnivačica KIC POP HOR-a Snežana Burzan i Balša Alibabić. 

- Dok je žiri vijećao, veliki broj penzionera kojima su se pridružila djeca iz publike đuskali su i veselili se. Pobjednici profesionalci osvojili su vikend u Etno selu Montenegro, drugi par osvojio je dva vaučera od po 150 eura u fizkalnoj ordinaciji Vertebra, a treći par večeru za dvoje u Restoranu "Salaš".

Svi takmičarski parovi iz kategorije "amateri", njih pet, osvojili su verere za dvoje u restoranima "Mayka", "Radovče", "Ambasada", vaučere za Modni studio "Zoran", vaučer za "Vertebru" - navodi se u saopštenju organizatora. 

Večeras u 19 sati na Trgu nezavisnosti u Podgorici, u okviru SENIOR FEST-a 2024. počinje modna revija Seke Martinović "U slavu godina" gdje su manekeni korisnici podgoričkog Doma starih, a nakon toga manifestaciju će, velikim koncertom, zatvoriti KIC POP HOR. 

Organizatori SENIOR FEST-a su NVO "Montenegro Education" i Portal Penzioneri.me, u partnerstvu sa Glavnim gradom i Domom starih, a uz podršku Elektroprivrede Crne Gore, Universal Capital Banke i Ministarstva sporta i mladih.

Prijtelji SENIOR FEST-a su crnogorski sportski savezi, fudbalski, šahovski i odbojkaški, Žičara Kotor Lovćen i brojne institucije, organizacije, udruženja i mali privrednici koji su učestvovali u programima i obezbijedili nagrade za takmičare.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

E kako lijepo zive ovi nasi penzioneri , a ja mislio to je sirotinja. Vala , koliko je sjutra idem i ja da se penzionisem , pa da plesemo zajedno do sledecih izbora !