16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Obnovljena plafonska i zidna rasvjeta u Velikoj sali KIC-a

Podgorica

Tag Gallery
Comments 0

Obnovljena plafonska i zidna rasvjeta u Velikoj sali KIC-a

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

U kultnoj Velikoj sali Kulturno - infomativnog centra “Budo Tomović” uspješno su  završeni radovi na rekonstrukciji sistema plafonske i zidne rasvjete u vrijednosti od 30 000 eura, saopšteno je iz KIC-a.

"Radovi su započeli krajem ljeta, a završeni su sinoć, a obuhvatili su kompletnu zamjenu rasvjete na zidovima i plafonu. U sali je ukupno ugrađeno 280 LED svjetiljki od čega su 120 LED svetiljki na plafonu, sa dimabilnim sijalicama najnovije generacije.

Obavljena je rekonstrukcija i prepravka glavnog ormana rasvjete, ugrađeni su automatski osigurači i savremeni kontroleri za upravljanje i dimovanje. Rasvjetom se sada upravlja sa touch panelima sa više mjesta i sa ovim sistemom moguće je napraviti različite scenske efekte za široku multimedijalnu primjenu", navodi se u saopštenju.

Prije rekonstrukcije

Kako su kazali, tadove je sprovela firma CEMA d.o.o. Podgorica u zadatom roku i u skladu sa procedurom koja je predviđena tenderom.  

"Ova značajna infrastrukturna investicija realizovana je zahvaljujući podršci Glavnog grada, čime će se brojni programi u KIC-u izvoditi sa unaprijeđenim i kvalitetnijim svjetlosnim sistemom. 

Napominjemo da su plafonska i zidna rasvjeta u Velikoj sali KIC-a posljednji put obnovljene u okviru velike rekonstrukcije Doma omladine (današnjeg KIC-a) koja je realizovana osamdesetih godina", piše u saopštenju.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR