10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DJ zvijezda donosi novi talas fantastične energije u Podgoricu

Izvor: Foto:Screenshot

Podgorica

Tag Video
Comments 0

DJ zvijezda donosi novi talas fantastične energije u Podgoricu

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

ultitalentovani producent i moderni kompozitor Eelke Kleijn, koji je zavrijedio hvale renomiranih svjetskih izvođača poput Fatboy Slima, Pete Tonga, Loco Dice, Rudimentala i brojnih drugih, nastupiće 7. decembra u podgoričkom Kolektoru, saopšteno je iz PG biroa. 

"Ovaj cijenjeni roterdamski DJ skrenuo je pažnju javnosti izvrsnim filmskim kompozicijama među kojima se izdvajuju soundtrack-ovi za holivudske blokbastere ‘Rush’, ‘Parker’ i ‘This Means War’, kao i pjesma za slavnu glumicu Jennifer Lawrence ‘The Hanging Tree’ iz franšize “Igre gladi”.

U mainstream je uplivao nakon saradnje sa Johnom Legendom, a vrhunski remiksi koje je uradio za njega, Penduluma i Jamesa Newtona Howarda svjedoče o sposobnosti da dopre do šire publike bez odstupanja od svojih osnovnih vrijednosti", navedeno je u saopštenju. 

Predstojeća žurka je druga u organizaciji Konektor events-a i Glavnog grada u Kolektoru, a novina je da će biti dio ovogodišnjeg programa manifestacije Decembarska umjetnička scena- DEUS 2019. koja počinje 29. novembra. 

Podsjećamo, Glavni grad Podgorica i Konektor su, vođeni idejom kvalitetnije ponude kada je riječ o noćnom provodu u našem gradu, odlučili da krenu u realizaciju projekta, te organizuju događaje koji će mladim ljudima pružiti priliku da uživaju u nastupima svjetski poznatih muzičara, uz sjajnu produkciju i otvoriti vrata za naše domaće umjetnike.

"Da je riječ o nečemu velikom što će tek zaživjeti u periodu koji je pred nama, potvrdio je nastup Olivera Rejmonda OXIA s početka novembra, o kojem publika još  sa oduševljenjem govori", navedeno je u saopštenju.

Karte za nastup Eelke Kleijna su u prodaji od 15.novembra i mogu se kupiti u podgoričkim lokalima Hugo u Bokeškoj ulici i Forest u City Kvartu.

Svi ljubitelji dobrog zvuka, pozitivne energije i jedinstvenog ambijenta su pozvani da budu dio još jednog spektakla u Podgorici 7. decembra, a do tada poslušajte jedan od izvanrednih nastupa Eelkea Kleijna – house set in The Lab LA-

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR