Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

DJ zvijezda donosi novi talas fantastične energije u Podgoricu

| Postavio/la: Ana Ašanin

DJ zvijezda donosi novi talas fantastične energije u Podgoricu Foto:Screenshot

ultitalentovani producent i moderni kompozitor Eelke Kleijn, koji je zavrijedio hvale renomiranih svjetskih izvođača poput Fatboy Slima, Pete Tonga, Loco Dice, Rudimentala i brojnih drugih, nastupiće 7. decembra u podgoričkom Kolektoru, saopšteno je iz PG biroa. 

"Ovaj cijenjeni roterdamski DJ skrenuo je pažnju javnosti izvrsnim filmskim kompozicijama među kojima se izdvajuju soundtrack-ovi za holivudske blokbastere ‘Rush’, ‘Parker’ i ‘This Means War’, kao i pjesma za slavnu glumicu Jennifer Lawrence ‘The Hanging Tree’ iz franšize “Igre gladi”.

U mainstream je uplivao nakon saradnje sa Johnom Legendom, a vrhunski remiksi koje je uradio za njega, Penduluma i Jamesa Newtona Howarda svjedoče o sposobnosti da dopre do šire publike bez odstupanja od svojih osnovnih vrijednosti", navedeno je u saopštenju. 

Predstojeća žurka je druga u organizaciji Konektor events-a i Glavnog grada u Kolektoru, a novina je da će biti dio ovogodišnjeg programa manifestacije Decembarska umjetnička scena- DEUS 2019. koja počinje 29. novembra. 

Podsjećamo, Glavni grad Podgorica i Konektor su, vođeni idejom kvalitetnije ponude kada je riječ o noćnom provodu u našem gradu, odlučili da krenu u realizaciju projekta, te organizuju događaje koji će mladim ljudima pružiti priliku da uživaju u nastupima svjetski poznatih muzičara, uz sjajnu produkciju i otvoriti vrata za naše domaće umjetnike.

"Da je riječ o nečemu velikom što će tek zaživjeti u periodu koji je pred nama, potvrdio je nastup Olivera Rejmonda OXIA s početka novembra, o kojem publika još  sa oduševljenjem govori", navedeno je u saopštenju.

Karte za nastup Eelke Kleijna su u prodaji od 15.novembra i mogu se kupiti u podgoričkim lokalima Hugo u Bokeškoj ulici i Forest u City Kvartu.

Svi ljubitelji dobrog zvuka, pozitivne energije i jedinstvenog ambijenta su pozvani da budu dio još jednog spektakla u Podgorici 7. decembra, a do tada poslušajte jedan od izvanrednih nastupa Eelkea Kleijna – house set in The Lab LA-

Ostavi komentar

0/300