Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Druga žurka u okviru projekta Konektor prevazišla sva očekivanja

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Druga žurka u okviru projekta Konektor prevazišla sva očekivanja

Holandska zvijezda DJ Eelke Kleijn nastupio je sinoć u podgoričkom Kolektoru, a žurka je bila rasprodata čak dan ranije, što je pravazišlo očekivanja organizatora, imajući u vidu da je ovo prvi sold-out  jednog ovakvog događaja u Crnoj Gori, saopšteno je iz Pg biroa Glavnog grada.

"Sjajna atmosfera, odlična produkcija uz  fenomenalnog Kleijna i domaću podršku DJ i producenta Stefana Stojovića  Leera i Ognjena Vukovića, poznatijeg kao Audiostorm, potvrdili su još jednom da Podgorica može pratiti evropske trendove u domenu noćnog provoda".

Veliki broj mladih ljudi, kako navode, uživao je u talasima elektronske muzike, a DJ Eelke Kleijn iz Podgorice u Amsterdam nosi samo pozitivne utiske.

"On je na svom Instagram profilu zahvalio podgoričkoj publici na fantastičnoj energiji i dao sve pohvale za produkciju. Posebno je izrazio zadovoljstvo zbog prisustva gradonačelnika Podgorice i njegovih saradnika na žurci koji su ispratili njegov nastup do kraja. Poželio je da i mnogi drugi gradovi širom svijeta imaju veći stepen uključenosti gradske uprave", navedeno je u saopštenju. 

Podsjećamo, Glavni grad Podgorica i organizacija Konektor su nedavno pokrenuli projekat kojim će obogatiti kulturnu ponudu grada, a žurka u Kolektoru je bila dio ovogodišnje manifestacije Decembarska umjetnička scena.

Ostavi komentar

0/300