11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Polomljena rasvjeta u Kraljevom parku

Izvor: Foto: PG Biro

Podgorica

Comments 2

Polomljena rasvjeta u Kraljevom parku

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Nesavjesni i neodgovorni pojedinci su za vrijeme praznika uništili veći dio rasvjete u Kraljevom parku, saopšteno je iz Glavnog grada. 

"Tom prilikom polomili su sedamnaest svjetiljki na ogradi, otuđili veliki broj sijalica i pokidali kablove kojima se napaja rasvjeta. Pored pričinjene velike materijalne štete, svi prolaznici i korisnici sadržaja u parku dovdeni su u opasnost od udara električnom strujom, pa su Komunalne usluge u kratkom roku sanirale posljedice i ovog vandalskog čina.

Podsjećamo da ovo nije prvi put da se nesavjesni pojedinci na ovaj način ophode prema gradskoj infrastrukturi i mobilijaru, koji su i u prethodnom periodu na nekoliko lokacija u gradu vandalski uništavani i lomljeni. Neke od njih su brdo Gorica, brdo Ljubović, pješački most Gazela, most Andrije Kažića, Ruski pješački most, park šuma Zagorič na kojima su nesavjesni pojedinci otuđivali, lomili i palili klupe, svjetiljke, stubove i razvodne ormane za javnu rasvjetu.

Zbog svega navedenog i ovom prilikom apelujemo na građane da čuvaju gradsku infrastrukturu i imovinu svih građana Podgorice, a posebno javnu i dekorativnu rasvjetu, ta da nadležnim organima prijave nesavjesne pojedince koji lome svjetiljke, stubove i otuđuju poklopce sa stubova javne rasvjete", navedeno je u saopštenju. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Liberal

U svakoj urteđenoj zemlji ovo sud brzo rešava. Ako su maloljetni, odgovorni su i plaćaju roditelji. Ako neće, slijedi po hitnom postupku izvršenje. To treba i u CG pa neće nikome pasti na pamet da to uradi.