14 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorička "Čistoća": Sve naše akcije i molbe nijesu dovoljne za pojedince

Podgorica

Comments 0

Podgorička "Čistoća": Sve naše akcije i molbe nijesu dovoljne za pojedince

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Sve akcije i molbe da se otpad ne baca na mjesta koja nijesu za to predviđena, nažalost, nijesu dovoljne za pojedince, poručuju iz podgoričke "Čistoće".

"Jutros su naše ekipe, između ostalog, bile angažovane i u naselju Vranići, na uglu ulica Boška Buhe i Mašana Božovića, odakle je uklonjena značajna količina otpada.Međutim, obilaskom terena u drugoj smjeni, na istoj lokaciji je ponovo zatečena određena količina otpada, odložena na javnoj površini od strane nesavjesnih pojedinaca".

Ovakvim postupkom pokazano je, kako je saopšteno nepoštovanje, ne samo prema naporima koje ulažu zaposleni, već i prema stanovnicima ovog naselja, koji imaju dobre navike.


"Nijesu samo napravili potrebu za ponovnim angažovanjem naše mehanizacije, već su dokazali da ne žele da nam pomognu u naporima da zajedničke prostore održimo čistim i urednim.Još jednom osuđujemo ovakvo ponašanje pojedinaca, uz napomenu da građani sve primijećene nepravilnosti u dijelu nepropisnog odlaganja otpada, mogu prijaviti Komunalnoj inspekciji, sa kojima ćemo intenzivirati kontrole sa ciljem suzbijanja ove pojave", poručuju iz podgoričke "Čistoće".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR