14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Agencija za stanovanje uređuje prostore mjesnih zajednica

Podgorica

Tag Gallery
Comments 0

Agencija za stanovanje uređuje prostore mjesnih zajednica

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Uređenje prostorija mjesnih zajednica, zadružnih domova jedna je od akivnosti koja je započeta prošle godine, a nastavljena je početkom 2020, saopšteno je iz Glavnog grada.

Kako su naveli, posao adaptacije prostorija Zadružnog goma na Ublima započet je krajem prošle godine, a nastavljen u januaru 2020.

Do sada je zamijenjen dio krova koji je planiran prvom fazom, a preostalih 300m2 krova biće zamijenjeno kada se vremenske prilike stabilizuju.

''Na kompletnom objektu zamjenjena je fasadna bravarija i umjesto starih dotrajalih drvenih vrata i prozora, ugrađeni su novi od pvc-a. U sali je urađen spušteni gipsani plafon i promijenjena je rasvjeta. Takođe je saniran i ofarban pod i izvršeno unutrašnje krečenje. Prilikom zamjene krova, odrađena je i zamjena horizontalnih i vertikalnih oluka, a isto će biti odrađeno i na drugom dijelu krova kada bude rekonstruisan. Ispred objekta su urađeni i novi trotoari''- navedeno je u saopštenju.

Ekipe Agencije za stanovanje takođe su, kako se dodaje, adaptirale prostorije MZ Fundina.

''Na kompletnom objektu zamijenjeni su vrata i prozori i ugrađeni novi od pvc-a. Izvršena je i djelimična sanacija krova, urađena hidroizolacija na dijelu zidova gdje je to bilo neophodno i okrečena je fasada. Osim toga, odrađuje se unutrašnji moleraj i mijenja se rasvjeta u objektu. U okviru prostorija MZ Gornja Gorica izvršeno je pregrađivanje jedne prostorije kako bi se stekli uslovi za otvaranje laboratorije. Kompletna adaptacija prostorija odrađuje se i kada su kanelarije MZ Bioče u pitanju. Zamijenjena je fasadna bravarija, sanirana fasada, urađene su vodovodne, kanalizacione i elektro-instalacije, gips kartonski radovi gdje je to bilo neophodno, potrebni keramičarski i podopolagački radovi''- navedeno je u saopštenju.

I u narednim danima prema planu i programu nastavlja se rekonstrukcija.

Tokom februara su planirani radovi u Mjesnoj zajednici Jedinstvo, Mjesnoj zajednici Gorica i Mjesnoj zajednici 13. jul.

''Cilj Glavnog grada je da se u svim mjesnim zajednicama stvore adekvatni uslovi kako za rad, tako i za građane koji u te mjesne zajednice dolaze radi ostvarivanja nekih svojih prava i potreba. Cjelokupnu aktivnost realizuju Sekretarijat za lokalnu samoupravu, Služba za zajedničke poslove i Agencija za stanovanje d.o.o''- zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR