11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Završen predkvalifikacioni poziv za postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

Podgorica

Comments 0

Završen predkvalifikacioni poziv za postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Glavni grad i DOO „Vodovod i kanalizacija“ Podgorica nakon potpisivanja Ugovora sa konsultantskom kućom Fichtner došli su do najznačajnijeg segmenta Projekta sakupljanja, prečišćavanja i odvođenja otpadnih voda Podgorice, otvaranja predkvalifikacionog poziva za objekte Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, Postrojenja za tretman mulja i Postrojenja za inseneraciju mulja, dsopšteno je iz Glavnog grada.

''Poziv za odabir izvođača radova koncipiran je po principu dvostepenog tenderskog postupka. Prvi korak je predkvalifikaciona procedura, koja omogućava da se sagleda tehnički i finansijski bonitet firme i da se na taj način koncipira drugi krug, odnosno krug kvalifikacija, gdje se radi o konkretnoj ponudi izvođača prema Glavnom gradu i KfW banci kao partneru na projektu.

U prethodnom periodu pokazano je veliko interesovanje za ovaj Projekat, u prilog tome govori činjenica da je preko 40 firmi podiglo tendersku dokumentaciju''- navedeno je u saopštenju.

Ponude za ovaj segment Projekta u predviđenom roku predalo  je pet kompanija i to: Passavant Energy& Environment GmbH, Germany, SafBon Water Service (Holding)Inc., Shanghai, Consortium PWT-ISECC Germany, JV BESIX- INIMA i KUZU TOPLU KONUT INŞAAT  A.S.

Kako je zaključeno, u narednih 30 dana Komisija za ocjenjivanje ponuda će izvršiti pregled dostavljene dokumentacije,  što ima za cilj da kompanije koje su ispunile pozivom tražene kriterijume budu pozvane u drugi kvalifikacioni krug.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR