21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS poziva Nišavića da podnese ostavku: Građanima Podgorice i Tuzi servirali antifriz iz česme

Podgorica

Comments 0

DPS poziva Nišavića da podnese ostavku: Građanima Podgorice i Tuzi servirali antifriz iz česme

Autor: Antena M

  • Viber

Klub odbornika DPS Podgorica pozvao je direktora podgoričkog Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Aleksandra Nišavića da podnese ostavku zbog, kako se navodi, jučerašnjeg incidenta gdje je u pojedinim djelovima Glavnog grada voda iz česme bila plave boje.

"Umjesto što spinovanjem i dezavuisanjem javnosti izvjesni Nišavić, slučajni ne još zadugo direktor Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Podgorica, pokušava da opere svoju nesposobnost", poručuju iz DPS-a.

Bolje bi bilo, kako nadalje navode, da od odbornika Arsovića Nišavić nauči nešto o marljivom i posvećenom radu i doprinosu lokalnoj gradskoj upravi.

"Nišavić očigledno ništa nije naučio dok je radio u Prvoj banci, a potom ni u IRF gdje godinama nije napredovao jer nije razlikovao kreditne rizike i gdje je obavljao zadatke prijavljivanja bliskih kolega starješinama ne bi li mu upisali koji plusić, jer ga radom nije mogao zaraditi. Konačno napredovanje u profesionalnom smislu Nišavić je dočekao po osnovu toga što je bio DJ na svetosavskim proslavama i uz pomoć partijske intervencije funkcionera Demokrata.

Poznati DJ Svitac, uz direktnu intervenciju nekadašnjeg člana 7. bataljona iz Grbavaca, lojalnog Slobodanu Miloševiću postaje direktor podgoričkog Vodovoda. Nišaviću, da Demokrate znaju za moral i čast prvo bi srušile Vladu, a Vi podnijeli ostavku zbog ovakvog propusta, a ako i nakon ovakvog incidenta gdje ste građanima Podgorice i Tuzi servirali antifriz iz česme, ostanete na poziciji direktora, smatraćemo da nijeste direktor Vodovoda, već direktor kanalizacije", zaključje DPS u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR