23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mašković: Alarmantno stanje u podgoričkom azilu, Čistoća i Uprava za veterinu da se oglase

Podgorica

Comments 0

Mašković: Alarmantno stanje u podgoričkom azilu, Čistoća i Uprava za veterinu da se oglase

Autor: Antena M

  • Viber

Odbornik SD-a u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković je saopštio da je podgoričkom Skloništu za napuštene ljubimce kojim upravlja gradsko preduzeće Čistoća, stanje alarmantno. On je najavio da će sjutraslužbeno zatražiti informacije od Čistoće vezano za stanje u Skloništu, kao i o broju uginulih pasa kojih, za sada, prema informacijama koje je nezvanično dobio ima više od 20.

“Prema informacijama sa kojima raspolažem, više desetina pasa bori se za život zbog epidemije, vjerovatno parvovirusa, zbog kojeg psi često uginu u najgorim mukama. Iz Čistoće i Uprave za veterinu još uvijek se nisu oglašavali, dok je donijeta odluka o zabrani posjeta Skloništu, a u pripremi je plan za suzbijanje zaraze koji izrađuju određene privatne veterinarske ambulante iz Podgorice”. napisao je Mašković na mreži X.

Pozvao je Čistoću i Upravu za veterinu da što prije informišu javnost o detaljima ovog slučaja, te da li su sve aktivnosti koje su preduzete, ako su uopšte preduzete, u skladu sa Planom kućnog reda Skloništa za napuštene kućne ljubimce Vrela Ribnička.

“Sjutra ću službeno zatražiti informacije od Čistoće vezano za stanje u Skloništu, ali i o broju uginulih kućnih ljubimaca kojih, za sada, prema informacijama koje sam nezvanično dobio ima više od 20”, zaključio je Mašković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR