23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Humanitarna akcija "Naše malo njima znači puno"

Izvor: NVO Prijatelji životinja Podgorica

Podgorica

Comments 2

Humanitarna akcija "Naše malo njima znači puno"

Autor: Antena M

  • Viber

Imajući u vidu činjenicu da se broj napuštenih životinja konstantno povećava, te da je velikom broju njih potrebna hrana i medicinska pomoć, nevladina organizacija "Prijatelji životinja Podgorica" nastavlja humanitarnu akciju "Naše malo njima znači puno" kako bi, navode u saopštenju, makar donekle uspjeli da pomognu i spasu živote što većem broju životinja koje spadaju u najugroženiji grupu.

"Sa velikom molbom se obraćamo svim humanim ljudima da im pomognu, bilo da je to u novcu ili hrani za životinje, kako bi svi zajedno uspjeli da pomognemo što većem broju životinja, čiji životi zavise od naše milosti. Naglašavamo da će i najmanja pomoć i te kako dobro doći, te apelujemo na što veći broj građana i društveno odgovornih subjekata da podrže ovu akciju", ističe se u saopštenju koje potpisuje Dragoje Vlahović, direktor NVO Prijatelji životinja Podgorica.

Žiro račun za prikupljanje finansijskih sredstava je: 535-16574-21 (Prva banka Crne Gore) a možete ih kontaktirati putem Vibera 068/182-482.

"Iako i te kako razumijemo tešku materijalnu situaciju u kojoj se nalazi većina građana, prinuđeni smo da molimo za pomoć, kako bismo pomogli onim nedužnim stvorenjima, koja su zahvaljujući ljudskom nemaru prepuštena na milost i nemilost.

Ono što takođe želimo da naglasimo, a veoma je važno, molimo sve građane koji žive u gradskim sredinama, da ispred svojih kapija i ulaza od zgrada postave zdjele sa vodom, kako bi se napuštene životinje osvježile tokom velikih vrućina koje predstoje. To nikoga od nas ne košta ništa, a činimo veoma humano djelo", poručuju iz NVO.

Unaprijed se zahvaljuju svima koji se odluče da na bilo koji način pomognu napuštenim životinjama. "Posebnu zahvalnost naša organizacija duguje medijima, koji su u prethodnih osam godina pratili sve naše aktivnosti i na taj način direktno uticali na poboljšanje svijesti kod građana, kada je riječ o brizi i pažnji prema životinjama", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

@Vanja, nažalost, danas je najviše onih koji nastoje da,se o njima misli da su vjernici, u suštini ti ne znaju za vjeru niti Boga. Odnos prema životinjama u CG je brutalan.

Vanja

Pored ovolikog broja vjernika, ni jedna zivotinja ne bi smjela biti gladna. Gladna zivotinja ili sit pop? Kome dati,..sta je Bogu milije?