23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pokret za Podgoricu PES-u: Ne sarađujemo sa DPS-om, već vama drage bivše kolege ništa ne vjerujemo

Izvor: gradski.me

Podgorica

Comments 2

Pokret za Podgoricu PES-u: Ne sarađujemo sa DPS-om, već vama drage bivše kolege ništa ne vjerujemo

Autor: Antena M

  • Viber

“Ne sarađujemo sa DPS-om, već vama drage bivše kolege ništa ne vjerujemo”, poručili su iz Pokreta za Podgoricu reagujući na prethodno saopštenje PES Podgorica.

 

Reagovanje Pokreta za Podgoricu prenosimo u cjelosti:

Drage naše bivše prevrtljive kolege iz PES-a.

Nastavljate sa neosnovanim optužbama, podmećete i dalje, a navodno tražite „dogovor“. Na ovakve neistine dobićete samo adekvatan odgovor. Ko je sa vama išta pošteno pokušao loše je prošao. O istinoljubivosti aktuelnog, na veliku žalost Crne Gore, premijera, ne možemo više ni podsjećati, jer bi zauzeli cijelu stranicu novina.

Samo jedan segment radne biografije. Može sve samo da mi je državni buđelar pri ruci. Nas optužuje za saradnju sa DPS, a nije mu, nepomeniku, smetao razgovor i saradnja sa Milom Đukanovićem, kada je pokušao da kreira Zakon o kriptovalutama. Ako vam nije jasno drage bivše kolege iz PES-a o čemu pričamo, a MS-u jeste, nastavak slijedi u narednom broju, ove, slobodno možemo reći, petparačke sapunice u koju nas sve on gura, a zna se i zbog čega-nezajažljive želje za zaradom.

Da mu ovaj put ne pominjemo Do Kvona, kuću na primorju, da je došao u Crnu Goru, navodno finansijski situiran, ali da običnom narodu pomogne, ulagao u kripto i dobro zaradio, ulagao a propustio da profitira, dvojno državljanstvo, obećanja da će glasati za, biti protiv, uzdržan…

Profil čovjeka prevrtljive prirode i naravi, koji je prava opasnost za našu državu, ali i državni budžet. Kako se sa takvim likom dogovoriti. To Vam je dragi građani, kao zgaziti na koru od banane i nadati se da nećete pasti.

Nego da poentiramo. Ne sarađujemo sa DPS-om, već vama drage bivše kolege ništa ne vjerujemo. Da ste htjeli dogovor bilo je i previše vremena, evo cijela tri mjeseca, a samo mi znamo što ste nam radili.

Nije vama drage bivše kolege problem, kako nas bez osnova opužujete, saradnja Pokreta za Podgoricu sa DPS-om ili ostalim partijama iz opozicije, nego izlazak na izbore, a to govore sva istraživanja. Iako se busate navodnim, do sada nezapamćenim rezultatima, kada ste van svijetala političke pozornice, strahujete da se vašim obmanama bliži kraj. Pa tako je. Kako radiš tako i žanješ.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Svaku mjeru je prevršilo ovo neukusno,odvratno pravdanje da se ne sarađuje sa DPS-om!Prevedeno na crnogorski znači nećemo sa onima kojima je stalo do evropskog puta i napretka države,a koji ne pripadaju korpusu Vučiċeve posluge u CG!

Nikola

Bolje i sa DPS nego sa četničko popovsko sektom koja vodi državu u propast