23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković: Pošto Milatovićevi odbornici vjeruju DPS-u, logično je da ne vjeruju PES-u

Podgorica

Comments 1

Marković: Pošto Milatovićevi odbornici vjeruju DPS-u, logično je da ne vjeruju PES-u

Autor: Antena M

  • Viber

Pošto Milatovićevi odbornici vjeruju DPS-u, logično je da ne vjeruju PES-u. Zato, umjesto preuzete retorike od novih saveznika iz opozicije i izmišljotina koje u dosluhu nastavljaju da šire na račun aktuelnog premijera, građani očekuju odgovor zašto su odbornici Pokreta za Podgoricu promijenili mišljenje i odustali od dogovora, nakon sastanka Milatovića sa opozicijom, ocijenila je poslanica Pokreta Evropa sad, Branka Marković.

Kako je kazala, javnost i dalje nije dobila odgovor koji su realni razlozi da Pokret za Podgoricu odbija da formalizuje dogovor.

“Zato je jasno zašto Milatovićevi odbornici i dalje ne mogu da objasne kako će sa DPS-om srušiti većinu u Glavnom gradu, nakon godinu dana rada gradske uprave”, kazala je Mrković.

Ona je poručila da zamjena teza neće proći, jer ne može se istovremeno fingirati pregovori sa PES-om, a paralelno dogovarati podrška inicijativi opozicije uz saglasnost DPS-a.

“Građani Podgorice će imati priliku da kažu šta misle o novom političkom savezu i strateškom preokretu predsjednika države, kad god se izbori održali”, navela je Marković.

Poslanica PES-a ističe, da će se tek vidjeti i koliki je izborni legitimitet predsjednika države i da li su našoj zemlji neophodni prije svega vanredni predsjednički izbori.

“Politika koju trenutno vode predsjednik države i njegovi odbornici potpuna je suprotnost od onoga za šta su ih glasali građani Podgorice i Crne Gore”, zaključila je Marković.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Kako te nije sramota tvoj predvodnik ovaca nije našao shodno da ispoštuje poziv presednika države već je lajao na sve strane zajedno sa ovcama koje su blejale, sva opozicija je ispoštovala poziv i došla da sasluša poruke iz Brisela o vašoj sramnoj poltronskoj rezuliciji Zašto sada kukate rad fotelja