21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odbornici Evropskog saveza: Najveći interes za građane Podgorice je da se Dajković i slični uklone sa pozicija bilo kakvog odlučivanja

Podgorica

Comments 0

Odbornici Evropskog saveza: Najveći interes za građane Podgorice je da se Dajković i slični uklone sa pozicija bilo kakvog odlučivanja

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Najveći javni interes za građane Podgorice je, ne da se ukloni Titova bista, već da se Dajković i slični uklone sa pozicija bilo kakvog odlučivanja u Glavnom gradu, poručuju iz Evropskog saveza (ES).

“Dajković, sa svojih 0.1 odsto, je samo neprikriveni megafon destruktivne i primitivne politike koja bi da ruši spomenike, a kome legitimitet daju tzv. evropejci, a u stvari poslušnici takve politike iz Pokreta Evropa sad. Dobro je da odmah znaju: Podgorica neće biti četnička palanka, već kao i vazda grad antifašizma i simbol građanske Crne Gore”, navedeno je u zajedničkom saopštenju odbornika Evropskog saveza u podgoričkom parlamentu.

“Znamo da bi, kad bi ih zapalo malo više vlasti, oni rušili sve što ima veze sa antifašizmom i Crnom Gorom. Evo su krenuli sa najavom rušenja spomenika od Lovćena do Podgorice ali neka znaju da im, dok je Evropskog saveza i antifašističke Crne Gore, to nikad neće proći”, dodaju odbornici ES.

Ali dobro je, mišljenja su oni, “da im se bliži kraj”.

“I da će građani na skorim vanrednim izborima u Podgorici koaliciju PES-a, Mandića i Dajkovića poslati u opoziciju”, poručuju odbornici ES.

Odbornici Evropskog saveza u Skupštini Glavnog grada: 

  • Miloš Mašković
  • Budimir Mugoša
  • Jovana Drobnjak
  • Biljana Ćulafić
  • Milica Lekić

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR