21 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radević odgovorio Evropskom savezu: Sklonićemo Titov spomenik kao i vas što smo sklonili sa vlasti

Podgorica

Comments 3

Radević odgovorio Evropskom savezu: Sklonićemo Titov spomenik kao i vas što smo sklonili sa vlasti

Autor: Antena M

  • Viber

Nisam iznenađen vulgarnom reakcijom ”Evropskog” saveza na Dajkovićevu inicijativu o uklanjanju spomenika Josipu Brozu Titu kao oličenju totalitarnog režima, u skladu sa praksom koja se decenijama unazad sprovodi u svim demokratskim zemljama Evropske unije, kazao je Odbornik SCG u Skupštini Glavnog grada Boban Radević.

“Predstavnici SDP, SD i LP nisu ostrašćeni zbog Dajkovićevog neodstupanja od ideologije u koju čvrsto vjeruje, a kojoj su nekada pripadali zajedno sa Milom Đukanovićem, već zbog činjenice da su izgubili mogućnost da arče državnu imovinu kao što su to radili decenijama unazad. Podsjećanja radi, SD kao jedna od najkorumpiranijih partija u Crnoj Gori, ojadila je crnogorski budžet za više miliona eura kroz razne afere, među kojima je dovoljno istaći samo aferu ”Limenka” kroz koju je njihov nekadašnji lider Ivan Brajović častio Aca Đukanovića deset miliona eura”, ističe Radević.

Prema njegovim riječima, kakav god rasplet političke krize bio u Podgorici, ”Evropski savez” bi trebao da zna da će ostati u opoziciji.

“Svako normalan će prije sarađivati sa nama kao srpskom političkom strankom koja nikada jedan cent nije ukrala iz budžeta nego sa vama – političkim privjescima Mila Đukanovića koji se najbolje snalaze u držanju kese u koju je DPS trpao državne pare. Najzad, dajem vam bonus savjet: Bolje zovite Duška Markovića u koaliciju dok ste na vrijeme, u suprotnom opet ćete osjetiti čari ostajanja ispod cenzusa kao što su to nedavno osjetile dvije od tri partije koje čine ”Evropski savez”, zaključio je Radević.

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Javor

Još mirisu na majčino mlijeko, nijesu uspjeli ni da sazriju, ali bi da ruše spomenike. Rusije ono što ste vi uradili i izgradili, ostavite se rušenja spomenika. Koliko su pametni ne grade karijeru na izgradnji, već na rušenju.

chronicler

Okle izvire ovolika pamet da mi je znati? Možda iz šešira beogradskih pink rijalitija pa su presisali...Oštećena omladina, greote

mr

Preporučuju Duška... Vrlo interesantno... I cenzus su mu obezbijedili...!