15 °

max 20 ° / min 9 °

Ponedjeljak

30.09.

20° / 9°

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

20° / 12°

Četvrtak

03.10.

22° / 16°

Petak

04.10.

19° / 16°

Subota

05.10.

20° / 14°

Nedjelja

06.10.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Injac: Obezbijeđen besplatan prevoz gradskim autobusima tokom septembra

Podgorica

Comments 3

Injac: Obezbijeđen besplatan prevoz gradskim autobusima tokom septembra

Autor: Antena M

  • Viber

"Besplatan prevoz autobusima gradskog preduzeća ,,Putevi” važiće tokom cijelog septembra i ovakva odluka donosi benefite i gradu i građanima. Drago mi je što smo u prilici da na ovaj način obilježimo Evropsku nedelju mobilnosti i promovišemo usluge gradskog prevoza koji se kontinuirano unapređuje. Ujedno, ovo je najbolji način da odgovorimo na potrebe građana koji koriste ove usluge”, kazala je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

Kako ističe u saopštenju, brojni servisi i usluge koje Glavni grad omogućava su unaprijeđeni zahvaljujući ukidanju neproduktivne potrošnje i racionalizaciji troškova koji su opterećivali budžet grada.

Odluka o besplatnom prevozu realizovaće se zahvaljući Sekretarijatu za saobraćaj i gradskom preduzeću ,,Putevi” koji su odgovorni pristupili planiranju aktivnosti koje se odnose na realizaciju odluke.

"Prošle godine smo imali veoma pozitivno iskustvo sa primjenom ovakve odluke i uspjeli smo da ispunimo sve preduslove kako bismo građanima ponudili ovu značajnu pogodnost i ovog septembra. U velikoj mjeri smo unaprijedili javni prevoz i nastavićemo sa ulaganjima koja će dodatno poboljšati sve naše usluge”, kazao je sekretar Sekretarijata za saobraćaj, Ninoslav Kaluđerović.

Značajna novina je, kako navode, da se ove godine besplatan prevoz gradskim autobusima omogućava tokom cijelog septembra što je značajno duži periodu u odnosu na prošlu godinu kada je besplatan prevoz omogućen od 11.09. do 30.09. 2023. godine.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Šteta što ovi izbori nijesu češće, ko zna što bi nam ponudili!

Simo

Ko je ova Injac? Vlasnica autoprevoznog?

Miro ST

Ovi naravno nije predizborni potez, samo kršćanska briga za ljude…