12 °

max 20 ° / min 9 °

Utorak

01.10.

20° / 9°

Srijeda

02.10.

21° / 13°

Četvrtak

03.10.

19° / 15°

Petak

04.10.

19° / 17°

Subota

05.10.

21° / 15°

Nedjelja

06.10.

19° / 14°

Ponedjeljak

07.10.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NVO Prijatelji životinja: Donirajte za napuštene životinje

Podgorica

Comments 1

NVO Prijatelji životinja: Donirajte za napuštene životinje

Autor: Antena M

  • Viber

Zbog sve većeg broja napuštenih životinja, kojima visoke temperature dodatno otežavaju i onako težak život, kako je saopšteno iz nevladine organizacije Prijatelji životinja Podgorica i tokom septembra će nastavi sa humanitarnom akcijom, u cilju prikupljanja sredstava za liječenje i hranjenje napuštenih životinja. U fokusu će, kako kažu, svakako biti one najugroženije jedinke, kojima je potrebna pomoć veterinara, kao i smještaj i hrana do njihovog oporavka.

"Svjesni činjenice da mnogi naši građani jedva sastavljaju kraj sa krajem, ipak smo zbog nemogućnosti da sami pokrivamo troškove hranjenja i liječenja, prinuđeni da molimo za pomoć. Na žalost, naše ranije akcije su pokazale da većina građana i privrednih subjekata nema razumijevanja, kada je riječ o napuštenim životinjama, ali to nas ne obeshrabruje, jer i najmanja pomoć puno znači", navodi se u saopštenju.

Podsjećaju da pomoći možete uplatom na naš žiro račun: 535-16574-21 ili donacijom hrane, pozivom na Viber: 068/182-482.

"Na samom kraju želimo od srca da se zahvalimo svima vama koji ste u prethodnom periodu svojim donacijama i angažovanjem doprinijeli da se pomogne napuštenim životinjama. Ogromnu zahvalnost dugujemo medijima, jer upravo zahvaljujući njima građani uvijek budu blagovremeno informisani o svim našim aktivnostima", zaključuju iz NVO Prijatelji životinja Podgorica.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Goran Mijušković

Mičite pse lutalice sa ulica,školskih dvorišta,terasa restorana,ispred prodavnica...nije im tu mjesto a i često napadaju đecu i druge prolaznike..