Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nuhodžić u posjeti Srbiji

Politika

Comments 1

Nuhodžić u posjeti Srbiji

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić boraviće danas i sjutra u posjeti Republici Srbiji, povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, na poziv potpredsjednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojše Stefanovića.

"Tokom boravka u Beogradu, planiran je bilateralni susret ministra Nuhodžića sa potpredsjednikom Vlade i ministrom unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojšom Stefanovićem. Teme razgovora biće unapređenje policijske saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i sigurnost granica. Takođe, zajedničko spoljnopolitičko opredjeljenje za punopravno članstvo u Evropskoj uniji dodatno upućuje na intenzivnu saradnju dvije države pa će, stoga, sastanak ministara Nuhodžića i Stefanovića biti prilika da se ukaže na značaj jačanja saradnje u predstojećim izazovima na ovom putu, a posebno u okviru poglavlja 24 – Pravda, sloboda i bezbjednost", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

ANDRO

I tako,pozvase ministra iz,, klasicne srpske drzave,, a koji srbin nije..?! ili ce ga mozda tamo daleko, ,,rukopoloziti za srbina,,...Oooo srbijo medju sljivama...ha,ha!