Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Stanovčić izabrana za predśednicu kotorskog DPS-a

| Postavio/la: Marija Mitrović

Stanovčić izabrana za predśednicu kotorskog DPS-a

Na večeras održanoj śednici Opštinskog odbora DPS Kotor, Tatjana Tanja Stanovčić jednoglasno je izabrana za novu Predśednicu Opštinskog odbora.

"Tanja Stanovčić rođena je u Kotoru gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na kom je takođe stekla i zvanje magistra ekonomskih nauka. Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2005. godine, a odlukom Senata Univerziteta Crne Gore izabrana je u zvanje vanrednog profesora. Profesorica Tanja Stanovčić, obavljala je funkciju dekanice Fakulteta za turizam i ugostiteljstvo u Kotoru, a bila je i član Senata Univerziteta Crne Gore. Majka je dvoje djece, cijenjena i omiljena među građanima u Kotoru gdje živi i radi dugi niz godina", saopšteno je iz te partije.

Prisutnima se obratio koordinator ispred Predśedništva Branko Čavor istakavši zadovoljstvo procesom predlaganja izuzetno kvalitetnih kandidata za obavljanje funkcije Predśednika Opštinskog odbora.

Čavor je takođe naglasio da je nakon preuzimanja vlasti u Kotoru, izbora novog Predśednika Opštine i Predśednika Skupštine opštine, voljom većine odbornika lokalnog Parlamenta, osnovni cilj DPS da povrati prepoznatljiv duh grada Kotora i maksimalno ubrza razvoj grada koji je u fazi stagnacije već dvije godine, naveli su oz DPS-a.

Željko Aprcović, novoizabrani Predśednik Opštine i doskorašnji Predśednik Opštinskog odbora Kotor, naglasio je da će u narednom periodu lokalna samouprava, predvođena DPS-om, a u saradnji sa koalicionim partnerima, uraditi sve da građani Kotora konačno nakon dvije godine, ośete boljitak i prosperitet koji samo odgovorna politika i odgovorni ljudi mogu da donesu našem gradu.

Tanja Stanovčić zahvalila se prisutnima na podršci i istakla da je takva, jednoglasna podrška, dodatno obavezuje, da sve one ljudske i profesionalne potencijale i principe u koje su građani Kotora imali prilike da se uvjere kroz njen dosadašnji profesionalni rad, sprovede i kroz novu partijsku odgovornost koja joj je povjerena, kazali su iz te partije.

Ostavi komentar

0/300