11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Đukanović je osnivač, mentor i glavni saradnik DF-a

Politika

Comments 1

Demokrate: Đukanović je osnivač, mentor i glavni saradnik DF-a

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Od nekoga ko je, da bi oblatio Bečića i Demokrate, uoči lokalnih izbora u Herceg Novom, bio spreman da podmeće crkvi koju navodno brani, kome je „Srpska kuća“ čiji je dioničar, jedini manastir, džamija i katedrala, za koga su finansijeri stariji od bilo kog mitropolita, reisa i biskupa, nimalo nas ne čude uporni pokušaju da sto puta ponovljenu laž pretvori u istinu, saopšteno je iz Demokrata.

Kako su dodali, ima i druga izreka, fatalna po njih, koja kaž "ko jedanput slaže, drugi put mu se ne vjeruje. A oni su svoje birače i sve građane Crne Gore već izvarali stotinu puta da bi se opet našao neko ko bi im vjerovao".

"Mandić i Bulatović, vječiti opozicionari, grčevito se bore da očuvaju takav status, ali u tome, sudeći po panici koja ih je uhvatila, baš i ne uspijevaju. Toliko su uplašeni da se nekima od njih, kako sami priznaju, priviđaju i duhovi Darka Pajovića.

Možda zbog toga što Demokratski front predstavlja višečlanu koaliciju koja se, prirodno, sastoji od više Darka Pajovića, ali i Draga Đurovića koji se aktiviraju kada Đukanović namigne. Jedan kada treba glasati sa DPS-om, bilo kad i bilo gdje, drugi kada treba prekinuti bojkot, treći kada treba napasti opoziciju da bi se skrenula pažnja sa nepočinstava DPS-a i tako redom", navodi se u saopštenju Demokrata.

Kako su kazali, zbog svih izdaja koje su počinili, misle da su za sebe pribavili legitimitet da i druge proglašavaju izdajnicima, što je osim njihov, još i manir DPS-a. A ako se o izdajama govori snagom argumenata, onda se mora postaviti nekoliko pitanja:

"Da li su Demokrate ili je DF pogazio riječ i bezuslovno se vratio Sinđin parlament? Da li su Demokrate ili je DF prihvatio radnu grupu za kozmetičke izmjene izbornog zakonodavstva zajedno koju je prošle godine predložio DPS? Da li su Demokrate ili je DF glasao skupa sa DPS-om u Budvi? Da li su Demokrate ili je DF glasao sa DPS-om za Ustav?

Da li su Demokrate ili je DF glasao za plan Branimira Gvozdenovića? Da li su Demokrate ili je DF podržao prodaju Kotora DPS-u? Da li su se Demokrate ili se DF divio Milu Đukanoviću, čestitajući mu rođendan? Da li su Demokrate ili je DF prodao Nikšić za slobodu svojih poslanika? Da li je funkcioner DF-a ili Demokrata bio na čelu jednog crkvenog odbora CPC? Da li su Demokrate ili je DF vrijeđao crkvene velikodostojnike nazivajući ih UDBOM?", naveli su u saopštenju Demokrate.

Oni tvrde da DF radi za Đukanovića jer njemu treba opozicionar koji "kompromituje sve što je tradicionalno crnogorsko, srpsko, bošnjačko, muslimansko, albansko, hrvatsko, bestidno vrijeđa manjine da bi DPS lakše pobjeđivao na izborima, uvijek pristaje na igre podjela i raskola da bi DPS lakše vladao po principu "zavadi pa vladaj", pljuje po Evropi da bi Milo lakše dobijao međunarodnu podršku, sije primitivizam da bi ubio volju apstinentima da izađu na izbore, uvijek u političkoj i ekonomskoj krizi zajedno sa režimom pokrene identitetsko dijeljenje naroda da bi se skrenula pažnja sa problema DPS-a, nisko i primitivno blati i kleveće sve iskrene opozicionare".

Iz svih tih razloga, zaključuju, DF je omiljena Milova opozicija.

"Da bi sa te proste i svima jasne činjenice skrenuli pažnju oni govore da je naše društvo onaj Dedeić koji je tužio i podnio krivičnu prijavu protiv Bečića i Abazovića, a milovao funkcionere DF-a, među kojima ima i čelnike svojih crkvenih odbora.

Sve to ukazuje na činjenicu da dezorjentisani, pripejd opozicionari i decenijski saradnici Mila Đukanovića, ovih dana udaraju glavom o zid napadajući Demokrate. Istina je malčice drugačija: Liderima DF-a je Milo Đukanović osnivač, mentor i glavni saradnik", zaključuju Demokrate.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Fahro

Vjerovatno je i Orav Milov placenik ;) a EU njegova tvorevina. Sposoban neki predsjednik , svaka cast !!